Pjanic, campió de la Serie A

Pjanic, campió de la Serie A

El migcampista bosnià ha guanyat la seva quarta Lliga consecutiva amb la Juventus

Miralem Pjanic, nou jugador del FC Barcelona, s’ha proclamat campió de la Serie A aquest diumenge. Amb el triomf davant la Sampdoria (2-0), el nou migcampista blaugrana per a la temporada 2020-21, suma un nou títol de Lliga a Itàlia, i ja en van quatre de manera consecutiva.

A més, Pjanic ha estat una peça important en el conjunt torinès per revalidar el títol de campió. El bosnià ha disputat 29 partits (27 com a titular) a falta encara de dues jornades perquè finalitzi el campionat.

En aquests duels, ha anotat tres gols i ha repartit sis assistències -l'última, aquest mateix diumenge contra la Sampdoria-, amb un 90% de precisió en la passada i més de 150 recuperacions, cosa que demostra que es tracta d’un migcampista tot terreny i molt complet capaç d’aportar tant en atac com en defensa.

Setè títol

Amb aquest nou títol, ja en suma un total de set com a professional, tots a la Juventus: quatre Serie A, dues Copes d’Itàlia i una Supercoppa italiana. Cal recordar que des de la seva arribada al futbol italià el 2011, Pjanic ha disputat un total de 280 partits, en els quals ha anotat 42 gols i ha ofert 70 assistències, mantenint una mitjana d’encert en la passada del 88%.

Així doncs, Pjanic tancarà la seva etapa al calcio amb un nou títol de Lliga, després de nou temporades a la Serie A (cinc amb la Roma i quatre amb la Juventus). A partir del curs vinent, el bosnià intentarà seguir augmentant el seu palmarès amb el conjunt blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut