Messi:

Messi: "Hem de fer autocrítica global"

El capità del FC Barcelona ha parlat després del partit contra l'Osasuna

Leo Messi ha volgut parlar davant BarçaTV i Movistar+ després de la derrota contra l'Osasuna, el dia en què el Barça ha dit adeu a les seves opcions de guanyar la Lliga. L'argentí ha volgut fer autocrítica i ha comentat que "hem de fer una autocrítica global, perquè som el Barcelona i estem obligats a guanyar tots els partits". A més, i tot i la derrota a la competició domèstica, creu que "hi ha marge de millora" pensant en la Champions i que aquest descans els anirà bé.

Sobre LaLiga

"Sabíem que el Madrid seria campió de Lliga perquè hem deixat escapar molts punts. No m'agrada la imatge que hem donat, especialment si penses en els propers reptes."

"El Madrid ha fet els deures després de l'aturada i té molt mèrit. Però nosaltres també els hem ajudat molt. Hem perdut molts punts on no hauríem d'haver fet. Hem de fer autocrítica, començant per nosaltres, però també de forma global. Perquè som el Barcelona i estem obligats a guanyar sempre."

Sobre el partit contra l'Osasuna

"Aquest partit reflecteix el que hem estat durant tota la temporada. Un equip molt irregular, que a la mínima rep gol. Avui n'hem regalat un altra vegada a la primera part davant un Osasuna que ens ha superat. A la segona part hem millorat, però no hi hem arribat."

Sobre la Champions

"Hi ha marge, òbviament, i hem de pensar en la Champions. Tots desitgem guanyar-la. Però cal fer molta autocrítica i cal millorar molt, canviar moltes coses. Espero que arribem a temps per fer-ho."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut