La prèvia del Barça - Osasuna: Últim partit de Lliga al Camp Nou

La prèvia del Barça - Osasuna: Últim partit de Lliga al Camp Nou

(21.00 hores, Movistar LaLiga) Els de Quique Setién buscaran els tres punts per apurar les seves opcions pel títol davant d'un equip, el de Jagoba Arrasate, que ha completat una bona temporada en el seu retorn a Primera

Darrera setmana de Lliga, que no s'atura, i el Barça rep la visita de l'Osasuna aquest dijous (21.00 hores, Movistar LaLiga) en el darrer partit del curs a l'Estadi. Un partit en el qual els de Quique Setién buscaran els tres punts per apurar les seves opcions pel títol de Lliga. I és que els blaugrana han d'esperar una ensopegada del Madrid, perquè si els blancs guanyen contra el Vila-real ja seran matemàticament campions. Independentment d'això, la victòria és l'objectiu del Barça, però no ho tindrà fàcil davant un rival que ha completat uns bons registres en el seu retorn a Primera Divisió. 

El rival

En el seu darrer matx de Lliga, l'Osasuna va imposar-se al Celta (2-1), remuntant el gol inicial del conjunt gallec. Els de Jagoba Arrasate van sumar doncs el seu 12è triomf del curs, amb la peculiaritat que registren el mateix nombre de victòries, empats i derrotes en 36 jornades, 12 respectivament. 
 
Classificació a la Lliga: 11è (36 punts)
Balanç a la Lliga: 12V-12E-12D
Màxim golejador: Ezequiel Ávila (9 gols)
Entrenador: Jagoba Arrasate

Pel que fa al partit de la primera volta al Sadar el Barça va empatar 2-2. I és que els gols d'Arthur i Ansu Fati no van ser suficients per sumar els tres punts. Per part local va marcar un doblet Roberto Torres. El gol d'Ansu el va convertir en el jugador més jove de la història del Barça en marcar un gol a la Lliga amb només 16 anys i 304 dies.

El Barça

Els blaugranes arriben al partit després d'imposar-se per la mínima al Valladolid a domicili amb un gol d'Arturo Vidal (0-1). Els blaugranes buscaran els tres punts en el darrer partit de Lliga de la temporada 2019/20 al Camp Nou.

Per a aquest partit, Quique Setién no podrà comptar amb Griezmann, Dembélé i Umtiti, lesionats. Aquest cop, la llista de convocats la formen 18 jugadors: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Junior, Riqui Puig, Ansu Fati, R. Araujo i Arnau Tenas.

Quan i on es podrà seguir el partit

Aquest partit, que començarà a les 21.00 hores, es podrà seguir a Barça TV+ a partir de les 20.00 hores, amb el següent contingut exclusiu: la prèvia d'aquest partit, el minut a minut des del plató de BarçaTV+ i les reaccions i l'anàlisi una vegada hagi finalitzat el matx.

A l'estat espanyol, el duel es podrà veure pel canal Movistar LaLiga. Arreu del món, es podrà llegir en el minut a minut al Match Center del web del Club i en els perfils oficials a les diferents xarxes socials.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut