La convocatòria per rebre l’Osasuna

La convocatòria per rebre l’Osasuna

Quique Setién ha donat a conèixer els 20 jugadors citats per afrontar la 37a jornada de Lliga, l’última al Camp Nou

El Barça seguirà lluitant fins al final aquesta Lliga i, per fer-ho, necessita guanyar les dues jornades que queden. La primera, aquest dijous, quan rep l’Osasuna al Camp Nou, en el que serà l’últim partit del campionat domèstic a casa. Els de Jagoba Arrasate arriben a Barcelona amb la feina feta i la permanència al sac, amb 48 punts, 16 per sobre del descens, i a sis de les places d’Europa League. Per al partit, que es disputarà a les 21 hores d'aquest dijous, Setién ha facilitat aquest dimecres la llista de 20 convocats, amb les novetats d’Arthur i F. De Jong, que han rebut l’alta mèdica, i d’Ansu Fati, que torna després de sanció.

Per aquest matx, doncs, el tècnic blaugrana ha decidit convocar Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Junior, Riqui Puig, Ansu Fati, R. Araujo i Arnau Tenas. Queden fora de la convocatòria per lesió Griezmann, O. Dembélé i Umtiti.

Darrera sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest dimecres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l’Osasuna en horari matinal, en una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, on Arthur i F. De Jong han entrenat amb el grup i han rebut l’alta mèdica després de l’entrenament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut