La prèvia del Barça – Espanyol: Un derbi amb molt en joc

La prèvia del Barça – Espanyol: Un derbi amb molt en joc

(22 hores) L’equip de Quique Setién apura les seves opcions de guanyar el títol, mentre que el de Rufete busca aferrar-se a la seva darrera oportunitat per salvar la categoria

Encarem ja el tram final de la Lliga, quan queden quatre partits per acabar la competició domèstica. Una recta final que el FC Barcelona inicia aquest dimecres, a les 22 hores, contra l’RCD Espanyol al Camp Nou. Un derbi que, tot i ser el segon més desigualat de la història quant a punts en la classificació de Primera, sempre és especial. I segur que serà exigent.

Perquè si el Barça vol guanyar per continuar amb vida en la lluita pel títol, l’Espanyol ha de vèncer per aferrar-se a les seves últimes opcions de salvació. De fet, en cas de derrota o empat, l’equip entrenat per Rufete perdria matemàticament la categoria. Actualment, ocupa l'última posició de la taula, amb 24 punts, a 11 de la salvació.

Els precedents, favorables al Barça

Així doncs, els blanc-i-blaus –que no podran comptar amb el davanter Calleri, sancionat- segur que sortiran a la gespa del Camp Nou amb l’únic objectiu d’endur-se els tres punts, malgrat que la darrera victòria al feu blaugrana a la Lliga data del 2009, amb un doblet d’Iván de la Peña (1-2).

Però per la seva part, el Barça, que arriba després del bon triomf contra el Vila-real (1-4), vol allargar la seva ratxa davant l’Espanyol, ja que porta sense perdre 21 derbis de Lliga de forma consecutiva (16 victòries i 5 empats). L’últim, el 2-2 de la primera volta a l’RCDE Stadium.

No es rendiran fins al final

L’equip de Quique Setién sap que guanyar aquesta Lliga no serà fàcil, però fins que no sigui matemàtic no abaixaran els braços. Amb quatre partits encara per davant, els blaugrana han de sumar de tres en tres per posar pressió al Madrid, que és líder amb quatre punts més.

Per aquest derbi, a la llista de convocats del Barça segueixen de baixa per lesió Junior Firpo, Samuel Umtiti, Frenkie de Jong i Dembélé.

Així doncs, la convocatòria la formen Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, Vidal, Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo, Morer, Monchu i J. Cuenca.

Quan i on es podrà seguir el partit

Aquest partit, que començarà a les 22 hores, es podrà seguir a Barça TV+ a partir de les 21.15 hores, amb el següent contingut exclusiu: la prèvia d'aquest derbi, el minut a minut des del plató de BarçaTV+ i les reaccions i l'anàlisi una vegada hagi finalitzat el matx.

A l'estat espanyol, el duel es podrà veure pel canal Movistar LaLiga. Arreu del món, es podrà llegir en el minut a minut al Match Center del web del Club i en els perfils oficials a les diferents xarxes socials.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut