La prèvia del Barça - Atlètic de Madrid: Partit de màxima exigència

La prèvia del Barça - Atlètic de Madrid: Partit de màxima exigència

(22.00 hores, Movistar LaLiga) Els blaugrana rebran la visita del conjunt de Simeone en un duel sempre atractiu i amb gols

La Lliga no s'atura i el Barça té aquest dimarts un duel de màxima exigència contra l'Atlètic de Madrid (22.00 hores, Movistar LaLiga). Els de Simeone sempre són un rival complicat i actualment es troben en un bon moment de resultats, ja que encara no coneixen la derrota des de la represa de la Lliga. El balanç del conjunt matalasser és d'un empat i quatre victòries. Per la seva part, els de Quique Setién buscaran un triomf per mantenir la lluita pel títol de Lliga.

Aquest partit es podrà seguir a Barça TV+ a partir de les 21.15 hores amb contingut exclusiu: la prèvia d'aquest Barça-Atlètic de Madrid, el minut a minut des del plató de BarçaTV+, convidats de luxe, i reaccions i anàlisi una vegada hagi finalitzat el matx al Camp Nou. 

El rival

L'Atlètic de Madrid arriba en una molt bona dinàmica al partit. I és que els de Simeone només es van deixar dos punts en la primera jornada després de l'aturada de la Lliga, a San Mamés contra l'Athletic Club. A partir de llavors, l'Atlètic de Madrid conta els partits per victòria: Osasuna (0-5), Valladolid (1-0), Llevant (0-1) i Alabès (2-1). 

Posició a la Lliga: 3r (58p)
Balanç a la Lliga: 15V – 13E – 4D
Màxim golejador: Álvaro Morata - 9 gols
Entrenador: Diego Simeone

Pel que fa al partit de la primera volta, el Barça va imposar-se per la mínima amb una diana de Messi al 86' (0-1). Els dos conjunts també es van veure les cares a les semifinals de la Supercopa d'Espanya de Jiddah. En aquella ocasió els de Simeone es van acabar imposant 2-3. Les dianes de Messi i Griezmann no van ser suficients per accedir a la final de la competició. Koke, Morata i Correa serien els golejadors matalassers. 

 

El Barça

Els blaugrana arriben a aquest partit després d'empatar a Balaídos contra el Celta (2-2). Els blaugranes necessiten els tres punts contra el conjunt matalasser per seguir lluitant pel títol de Lliga. Els culers ocupen la segona posició de la classificació amb 69 punts, dos menys que el Reial Madrid quan resten sis jornades per disputar-se.

Quique Setién ha advertit en roda de premsa de la dificultat de l'enfrontament: "Els partits contra l'Atlètic de Madrid sempre són molt disputats. Són un equip molt sòlids defensivament". Setién ha facilitat aquest dilluns la llista de 23 convocats, amb les novetats de Sergio Busquets, que torna després de sanció, i de S. Roberto, que ho fa un cop superada la seva lesió i ha rebut l’alta mèdica després de l’entrenament.

Així doncs, la convocatòria pel partit d'aquest dimarts al Camp Nou la formen els 23 jugadors següents: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo i Monchu. Queden fora de la convocatòria per lesió O. Dembélé i F. De Jong.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut