La prèvia del Celta - Barça: Partidàs a Balaídos

La prèvia del Celta - Barça: Partidàs a Balaídos

(17.00 hores, Movistar LaLiga) Els blaugrana s'enfrontaran a un Celta de Vigo enratxat que lluita per la permanència

Partit amb objectius totalment diferents. El Barça viatjarà a Pontevedra per disputar aquest dissabte 27 (17.00 hores, Movistar LaLiga) el partit corresponent a la 32a jornada de la Lliga contra el Celta de Vigo. Si bé és cert que els blaugrana necessiten els tres punts per mantenir viva la lluita pel títol, els gallecs també buscaran la victòria per allunyar-se, encara més, de les posicions de descens. Dos dels equips amb millors dinàmiques defensives es veuran les cares: el Barça suma cinc partits consecutius sense encaixar cap gol, mentre que el Celta només n'ha sumat un en contra en els darrers set enfrontaments.

El rival

El Celta arriba en una molt bona dinàmica al partit. Els gallecs acumulen dues victòries consecutives (6-0 contra l'Alabès i 0-1 contra la Reial Societat). A més, només sumen una derrota en els seus darrers nou partits. Unes xifres que els han permès mantenir-se fora de les tres últimes places. Ara mateix, els d'Òscar Garcia Junyent són setzens amb 33 punts, set per sobre del descens.

Posició a la Lliga: 16è
Balanç a la Lliga: 7V – 12E – 12D
Màxim golejador: Iago Aspas – 11 gols
Entrenador: Òscar Garcia Junyent
Exculers a l’equip: Nolito, Denis Suárez, Rafinha i Murillo.

Pel que fa al partit de la primera volta, el Barça es va imposar per 4-1 al Camp Nou. Messi va anotar un hat-trick a pilota aturada: un gol de penal i dues dianes de falta directa, mentre que Busquets va ser l'encarregat de tancar la golejada.

El Barça

Els blaugrana arriben a aquest partit després de vèncer contra l'Athletic Club per 1-0, amb gol d'Ivan Rakitic. Després de l'aturada de la competició, obligada per la crisi de la Covid-19, el Barça ha sumat tres victòries (0-4 contra el Mallorca, 2-0 contra el Leganés i 1-0 contra l'Athletic) i un empat (0-0 contra el Sevilla). D'aquesta manera, els blaugrana sumen 68 punts, empatats a punts amb el Reial Madrid, que té guanyat l'average. També cal destacar les bones actuacions de Leo Messi en els seus últims partits contra el Celta de Vigo. L'argentí ha aconseguit marcar 10 gols en els darrers set partits contra el conjunt gallec.

Quique Setién ha advertit en roda de premsa de la dificultat de l'enfrontament: "Serà un partit difícil i espero treure'l endavant, però amb dificultats. El Celta és un equip sòlid i consistent en defensa, i en atac té jugadors amb moltíssim talent". El tècnic càntabre tindrà les baixes de Sergi RobertoDe Jong Dembélé, per lesió, i de Sergio Busquets, per sanció.

Així doncs, la convocatòria per viatjar a Vigo la completen els 23 jugadors següents : Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Braithwaite, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo, Morer, Monchu i J. Cuenca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut