Quatre partits sense encaixar cap gol

Quatre partits sense encaixar cap gol

Ter Stegen ha acabat imbatut en els partits contra la Reial Societat, el Mallorca, el Leganés i el Sevilla

Les bones actuacions defensives del Barça estan tenint la seva recompensa. El conjunt blaugrana acumula quatre partits consecutius sense encaixar cap gol. La ratxa comença amb l'últim partit abans de l'aturada per la crisi de la Covid-19: l'1-0 contra la Reial Societat; i continua allargant-se en la represa de la competició: 0-4 contra el Mallorca, 2-0 contra el Leganés i 0-0 contra el Sevilla.

Durant aquesta temporada, el Barça ha mantingut 14 vegades la seva porteria a zero: onze a la Lliga, dos a la Champions i un a la Copa del Rei. En tots aquests, l'encarregat de no haver de recollir cap pilota del fons de la xarxa ha estat Marc-André ter Stegen. El porter alemany ha encaixat 34 gols en 37 partits, és a dir, una mitjana inferior a un gol per partit.

Més d'un any sense encadenar quatre partits imbatuts

L'última vegada que el Barça va estar quatre partits consecutius sense encaixar va ser la temporada passada en el mes d'abril: 2-0 contra l'Atlètic de Madrid, 0-1 contra el Manchester United a l'anada dels quarts de final de la Champions, 0-0 contra l'Osca i 3-0 contra el Manchester United en la tornada de l'eliminatòria europea.

Si filem prim, per trobar una ratxa superior hem de remuntar-nos al final de la campanya 2015-16 i l'inici de la 2016-17, quan els blaugranes van encadenar vuit partits sense veure cap gol en contra: 0-8 contra el Deportivo de la Corunya, 6-0 contra l'Sporting de Gijón, 0-2 contra el Betis, 5-0 contra l'Espanyol, 0-3 contra el Granada, 2-0 contra el Sevilla a la final de la Copa del Rei i, ja en la següent temporada, 0-2 contra el Sevilla en l'anada de la Supercopa d'Espanya i 3-0 contra el conjunt andalús en el partit de tornada. En aquella ocasió, Claudio Bravo va defensar la porteria blaugrana en cinc d'aquells enfrontaments i Ter Stegen en tres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut