Un punt per ser optimistes

Un punt per ser optimistes

El FC Barcelona empata al Ramón Sánchez Pizjuán en un duel en què, per futbol i ocasions, ha merescut molt més

Sense gols. Sevilla i Barça han resolt el seu duel corresponent a la 30a jornada de Lliga sense poder foradar la xarxa rival en un partit en què els homes de Quique Setién segur que tornen a Barcelona amb un gust agredolç. Per control de la pilota i sobretot per ocasions, el Barça ha merescut molt més que el punt sumat, insuficient per retenir el liderat de la Lliga si el Reial Madrid guanya diumenge la Reial Societat. Calculadores al marge, cal quedar-se amb les bones sensacions deixades durant la primera mitja hora i també en el tram final, estones de bon futbol que conviden a l’optimisme.


Superioritat sense premi

Sense Griezmann a l’onze, ha estat Braithwaite l’home encarregat d’ocupar la banda esquerra de l’atac blaugrana. I el Barça, també sense els lesionats Sergi Roberto i Frenkie de Jong, ha estat molt superior al Sevilla durant la primera mitja hora, segurament la millor dels culers des de la tornada del futbol gràcies a una efectiva pressió alta. Dos llançaments de falta pràcticament consecutius de Messi han estat a punt d’obrir el marcador a Sevilla.

La dinàmica ha canviat lleugerament a partir de la pausa d’hidratació, que ha permès als locals acabar amb el domini imposat fins llavors pels de Quique Setién. Tots dos equips marxaven als vestidors sense gols i després d’un final de primer temps pujat de to, amb diversos retrets entre futbolistes de tots dos equips.

Ter Stegen, sempre respon

El duel ha seguit amb la mateixa inèrcia a l’inici de la segona meitat. El Sevilla amenaçava puntualment mitjançant Ocampos, que s’ha topat sempre amb un incombustible Ter Stegen, que ja acumula quatre partits consecutius sense rebre cap gol. A l’altra àrea seguia l’amenaça constant culer, ara ja amb Griezmann i Arthur sobre la gespa. Tot i el bombardeig a l’últim quart d’hora, el Sevilla ha resistit i ha privat el Barça de tres punts merescuts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut