Vidal:

Vidal: "Queden 11 finals"

El migcampista xilè ha explicat també que "ha estat una alegria increïble tornar als entrenaments i l'equip ha tornat molt bé"

Arturo Vidal ha repassat l'actualitat blaugrana, després de la tornada als entrenaments, i amb la represa de la competició de Lliga cada vegada més propera. A continuació, repassem les declaracions més destacades del migcampista xilè:

Retorn als entrenaments

"Ha estat una alegria increïble tornar als entrenaments, aquests dos mesos tancats van ser bastant llargs. Un gaudeix molt quan és al camp amb els companys, són experiències molt boniques de viure. Però ara estem tornant i estem molt bé, afrontem uns mesos molt importants."

"Va ser emocionant tornar després del que va passar. Amb els companys... molta alegria i molta conversa a distància, mirant d'explicar com ho hem passat cada un."

La plantilla

"Per a nosaltres és molt important recuperar el Luis i els lesionats, perquè venen dos mesos intensos amb molts partits seguits. Necessitem estar al 100% per a les dues competicions que ens queden."

"Els he vist a tots bé i amb moltes ganes, hem tornat tots molt bé físicament, ens hem preparat a casa. Encara no podem estar tots junts, però esperem estar-ho aviat."

Jugar sense públic

"M'agrada connectar amb el públic, em sento bé i amb molta alegria i força, però hem d'adaptar-nos i treure profit a tots els entrenaments que hem tingut i assolir els nostres objectius."

La Lliga

"Aquests 11 partits seran 11 finals, tots tenim clar que seran molt difícils. No hem de confiar-nos, hem de pensar a guanyar i fer-ho de la millor manera."

Guanyar la seva 9a Lliga consecutiva

"Seria un somni guanyar nou Lligues seguides, aconseguir un palmarès amb tantes copes és molt complicat, però encara em sento bé per seguir lluitant i guanyant trofeus. Pocs jugadors ho han fet en la història i em sento orgullós, espero guanyar aquí la novena amb el Barcelona."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut