De Jong:

De Jong: "Ha estat bonic retrobar-nos amb els companys"

El migcampista holandès ha atès els mitjans oficials del Club per valorar aquestes primeres setmanes de retorn als entrenaments

El primer equip del FC Barcelona segueix posant-se a to després de l'aturada per culpa del coronavirus. Després d'unes setmanes amb entrenaments individuals, aquest dilluns van tornar les sessions amb grups de fins a 10 futbolistes. Un canvi a la rutina que ha anat molt bé per als jugadors de Quique Setién, que ja tenien ganes de retrobar-se.

"Ha estat realment bonic tornar-nos a veure", ha dit Frenkie de Jong als mitjans oficials del Club, a banda d'explicar com està, quines són les sensacions i com van els entrenaments.

El retrobament amb els companys

"No ens veiem des de feia dos o tres mesos, que és molt de temps. Normalment, quan hi ha vacances o alguna altra aturada, el retorn sempre és bo. I només acostumen a passar tres o quatre setmanes. Ara estem parlant de gairebé tres mesos. Ha estat realment bonic tornar-nos a veure".

"Trobava a faltar els entrenaments, els companys, jugar una mica a futbol, etc. També els rondos, que són una part realment atractiva dels entrenaments".

"Crec que va ser positiu entrenar primer de manera individual, perquè tothom podia graduar una mica la seva pròpia intensitat i podia valorar com se sentia físicament abans d’iniciar els entrenaments amb el grup. I penso que tothom es va sentir prou bé! Va ser un bon pas previ".

L’estat de forma

"Estic bé, em sento bé. Vaig fer alguns entrenaments a Holanda per arribar bé. Està bé poder tornar a trepitjar la gespa".

"Em sento força bé, tot i que no per afrontar ara mateix un partit. Però encara queden algunes setmanes d’entrenament. Primer, de manera individual; ara, amb grups reduïts; espero que aviat amb tot l’equip. D’aquí a unes setmanes estarem a punt per tornar a jugar".

El retorn del futbol, primer a Alemanya

"Vaig veure un partit, el del Dortmund contra el Schalke. Vaig estar content de veure futbol per la televisió, però és evident que et sents diferent sense els aficionats. Ells produeixen una atmosfera especial i tot és millor amb els aficionats. Però ara haurem de jugar sense ells. Esperem que només sigui aquesta temporada i que ben aviat puguin tornar a l’Estadi. I així poder gaudir dels partits amb ells".

Agraïment sanitari

"Crec que jo i tothom arreu del món està molt agraït al personal sanitari, que són herois diàriament però ara, especialment, perquè estan lluitant contra aquest virus, com fem tots. El meu respecte cap a ells és realment enorme".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut