Sergi Roberto

Sergi Roberto "La tornada ha estat molt bona i les sensacions són molt positives"

El jugador blaugrana ha repassat l'actualitat i ha expressat les seves sensacions en aquests primers dies d'entrenaments individuals en unes declaracions als mitjans del Club

Sergi Roberto ha analitzat l’actualitat en unes declaracions als mitjans del Club. El jugador blaugrana s’ha referit als retorn als entrenaments, a les sensacions personals d’aquests dies i ha volgut enviar un missatge d’agraïment als sanitaris, així com als socis i seguidors culers. El barcelonista ha destacat “les bones sensacions en aquests primers dies de retorn als entrenaments”.

El retorn als entrenaments

“Durant tot aquest temps hem estat entrenant a casa per mantenir la forma, tot i no saber quan tornaríem a entrenar, seguint els exercicis que ens deien”.

“Teníem moltes ganes de tornar a entrenar i sentir la gespa i la pilota”.

“Estem molt contents, encara que s’està fent una mica estrany entrenar sols. Esperem que en les properes setmanes puguem fer més exercicis en grup que és més amè, però ara és el que toca”.

“Sobretot fem circuits amb diverses parts i cada un és un exercici diferent. Alguns són amb pilota i d’altres sense, per tal d’agafar un to físic adequat per quan tornin els partits”.

Les sensacions

“La tornada ha estat molt bona, tothom està content i les sensacions són molt positives”.

“Estem entrant a poc a poc, perquè quasi fa dos mesos que no corríem al camp i tocant pilota”.

“De mica en mica estem entrant en dinàmica d’entrenaments més durs”.

mini_2020-05-06 ENTRENO 160

Retrobament amb els companys

“Ens hem trobat molt a faltar amb els companys".

“És una llàstima no poder estar junts, hem d’entrenar-nos per grups, però esperem que tothom respecti les mesures i en les properes setmanes puguem avançar fases i entrenar junts”.

El protocol de la Lliga

“És una mica estrany, perquè no estàvem acostumats a entrenar així”.

“Quan arribem ens prenen la temperatura, ens pregunten si tenim algun símptoma. Cada cinc minuts arriba un jugador, es posa les botes i va cap al camp. Cada jugador va al lloc que li toca i entrenem. Una vegada acabada la sessió, cada grup va en un lloc per canviar-se el calçat i marxa amb la roba d’entrenament cap a casa i ens dutxem allà”.

El retorn de la competició

“Ja hem jugat sense afició, es fa molt estrany i costa molt. Personalment encara no tinc la idea al cap que jugarem així”.

“Ara començarà la Bundesliga i crec que tot dependrà de com vagi allà. Tot i jugar sense públic, donarem el cent per cent, com sempre. Encara que l’Estadi no estigui ple sabem que la gent estarà des de casa mirant el partit i donant-nos suport”.

2020-05-08 ENTRENO 27-min

Missatge d’agraïment

“Vull donar les gràcies a tots els sanitaris que estan a primera línia lluitant contra aquesta malaltia, que està afectant tanta gent, i estan fent tot el possible per curar la gent i que tot això vagi disminuint, i també per fer la vida més fàcil a tothom. Ells també estan en perill d’infectar-se i estan cada dia ajudant la gent”.

L’afició culer

“La nostra afició ha d’estar tranquil·la perquè donarem el cent per cent i intentarem aconseguir tots els títols possibles. Encara que ells no puguin estar a cada partit donant-nos suport, sabem que estaran a casa animant-nos”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut