Leo Messi: “Em trobo molt bé físicament”

Leo Messi: “Em trobo molt bé físicament”

El crac argentí ha repassat l’actualitat blaugrana i s’ha referit als entrenaments individuals i al possible retorn de la competició en unes declaracions a 'Sport' i 'Mundo Deportivo'

En unes declaracions a Sport i Mundo Deportivo Leo Messi ha parlat de la situació actual, el possible retorn de la competició i de les sensacions personals després dels primers dies d’entrenaments individuals a la Ciutat Esportiva. El crac argentí reconeix trobar-se bé “molt bé físicament”, tot i reconèixer la dificultat psicològica d’afrontar aquests dies de confinament en una situació fora de l’habitual.

El confinament i els entrenaments des de casa

“He estat entrenant a casa durant el confinament i m’ha servit per mantenir-me en forma, però no és el mateix que quan entrenes amb el cos tècnic dirigint les sessions”.

“Psicològicament va ser dur, perquè és una situació molt estranya, però amb el suport d’Antonella i els fills, que creixen molt ràpid, tot s’acaba convertint en moments que hem gaudit junts fent coses que no podem fer normalment”.

2020-05-08 ENTRENO 15-min

Els protocols i les mesures de prevenció

“És imprescindible complir amb els protocols i extremar les mesures de prevenció al màxim”.

“Tornar a entrenar és un primer pas, però no hem de confiar-nos i s’ha de seguir prenent totes les precaucions necessàries i assumir que haurem de començar a jugar els partits, quan es juguin, a porta tancada”.

El retorn de la competició

“Estic desitjant que torni la competició. Sabem que serà estrany tot, sense gent a les graderies i el tema de les concentracions. La veritat és que no ens agradaria estar separats de les nostres famílies”.

“Pot ser que l’aturada ens acabi beneficiant, però veurem si poden arrencar les competicions i llavors sortirem de dubtes. perquè comprovarem el nivell que tenim o podem arribar a tenir quan comencem”.

“Mai he dubtat de la plantilla que tenim i no tinc cao dubte que es pot guanyar tot el que queda, però no jugant de la manera que estàvem jugant. Tothom té la seva opinió i és molt respectable. Tal com jugàvem no ens donava per guanyar la Champions”.

mini_2020-05-13 ENTRENO 03

El mercat de fitxatges

“El mercat també serà més estrany i s’haurà d’estar més fi i encertar per poder millorar el que ja tenim”.

“No sé si hi ha negociacions amb Lautaro. És un davanter impressionant, un punta molt complet. Regateja bé, té gol i sap protegir la pilota. però s’haurà de veure què acaba passant amb ell i altres noms que sonen”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut