Gerard Piqué: “Seria lleig no acabar la Lliga, tot i anar líders”

Gerard Piqué: “Seria lleig no acabar la Lliga, tot i anar líders”

En una entrevista al programa El Partidazo de Movistar, el '3' culer també ha recalcat la importància de seguir les instruccions sanitàries i el protocol imposat per la competició

En una entrevista al programa El Partidazo de Movistar, Gerard Piqué, des de casa seva, ha repassat la tornada a la competició i el retorn als entrenaments. Unes sessions individuals que el central blaugrana preferiria que fossin en grup, però s'han de respectar els protocols.

El protocol que segueix la Lliga 

"Els jugadors estem ben informats de tot el protocol; el Club ens ho ha explicat bé. Hem començat a entrenar. De moment, estem còmodes. Però és millor l'experiència d'entrenar en grup" 

"Tota mesura de precaució és benvinguda. Tothom ha de conèixer el protocol i complir-lo a peu de la lletra. Si cadascú fa cas, tot anirà bé" 

Els entrenaments individuals  

"Si he vist a Messi? No he tingut cap contacte amb Messi sobre el camp, només he parlat amb ell a través del mòbil. Tampoc l'he vist entrenar, només me l'he creuat a distància al pàrquing. Tots els futbolistes entrenem en camps diferents; jo estic amb Sergi Roberto i Busquets en un camp, però estem separats"

2020-05-09 ENTRENO 32-min

El possible inici de la competició

"Començar el 12 de juny? Però els jugadors tenim una preocupació i no volem que es precipiti l'inici de la Lliga. Fa molt temps que estem aturats, sense poder fer amistosos. M'agradaria que es tingués en compte que estiguem ben preparats perquè es vegi un bon espectacle. Uns dies més d'entrenament no ens aniran malament"

Jugar sense aficionats 

"No ens agrada jugar sense públic, però és això o quedar-se sense acabar la Lliga i seria lleig tot i que anem líders"

mini_SSCNapoli-FCBarcelona1-11-8FinalAnadaChampionsLeague20192020_pic_2020-02-25napoles-barcelona27

El títol de Lliga 

"Esperem guanyar la Lliga. És complicat pensar en una celebració sense tocar-nos. Al juny, esperem estar en una situació diferent i celebrar-ho com toca" 

Les concentracions 

"Si es poden evitar o reduir les concentracions, és millor. És dur per a la família estar concentrats tant de temps, i si es pot reduir al màxim, millor"

Davant aquesta petició del central blaugrana, Tebas, que ha estat al plató de Movistar, ha respost que "les concentracions no seran obligatòries pels equips". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut