Segona sessió de treball individual

Segona sessió de treball individual

El primer equip de futbol ha completat la segona sessió d'entrenaments de manera individualitzada

El primer equip de futbol ha completat aquest dissabte la segona sessió d'entrenaments individuals, tal com marca el protocol de LaLiga, i després que aquest divendres es dugués a terme la primera sessió.

Aquest dissabte, a partir de les 9.30 hores, els jugadors i membres del cos tècnic blaugrana s’han repartit entre el camp Tito Vilanova, camp 2 i camp 3 de la Ciutat Esportiva dividits de tal manera que els jugadors tinguessin suficient espai per desenvolupar l'entrenament i es mantingués la distància de seguretat marcada per les autoritats sanitàries. La sessió ha comptat amb diferents exercicis amb i sense pilota que busquen l’adaptació del futbolista als moviments propis sobre el terreny de joc. En aquesta segona sessió, que s'ha estès al llarg de tot el matí amb els entrenaments dels diferents jugadors del primer equip, també hi han participat els futbolistes del Barça B Iñaki Peña, Araujo, Collado, Monchu, Riqui Puig i Ansu Fati.

Umtiti, lesionat

En aquesta sessió d'entrenament individual d'aquest dissabte al matí, Umtiti ha patit una lesió al soli de la cama dreta. La propera sessió d'entrenament serà el dilluns a partir de les 9.30 hores a porta tancada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut