Exàmens mèdics a la Ciutat Esportiva

Exàmens mèdics a la Ciutat Esportiva

Un cop es tinguin els resultats d’aquests exàmens mèdics, l’equip començarà la fase d'entrenaments individuals després de l’aprovació per part del Ministeri de Sanitat de la tornada als entrenaments esportius

Aquest dimecres la Ciutat Esportiva Joan Gamper ha estat l’escenari dels exàmens mèdics pertinents per a la plantilla del primer equip de futbol i el seu cos tècnic. Al voltant de les nou del matí, els diferents jugadors i membres de l’staff tècnic de l’equip han anat acudint a la Ciutat Esportiva per realitzar els tests necessaris per tal de garantir la salut dels esportistes.

Jugadors i tècnics han anat directament del seu cotxe particular al centre mèdic de la Ciutat Esportiva, on han passat els exàmens mèdics, i després se’ls ha facilitat una bossa biodegradable especial, tal com marquen els protocols, amb la roba necessària per quan hagin de tornar als entrenaments.

Un cop es tinguin els resultats d’aquests exàmens mèdics, l’equip començarà la fase d'entrenaments individuals després de l’aprovació per part del Ministeri de Sanitat de la tornada als entrenaments esportius.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut