Quique Setién:

Quique Setién: "M'agradaria ser campió jugant"

En declaracions a TV3 i RAC1, el tècnic del primer equip repassa la situació viscuda i assegura que, tot i que li agradaria tornar a jugar, ara el més importat és superar la crisi sanitària

Quique Setién afronta el seu dia a dia de confinament mirant al futur, però també preocupat per la incertesa de la situació provocada pel coronavirus. En una sèrie d’entrevistes a TV3 i RAC1, el tècnic del primer equip del FC Barcelona ha explicat que la incertesa "es porta malament", perquè no se sap quan tornarà la normalitat i, en l'aspecte esportiu, quan es podrà reprendre la competició.

En referència a això, és partidari que s'acabin les competicions, però també reconeix que ara, el més important, és que la crisi sanitària millori com abans millor: "M'agradaria jugar i quedar campió jugant, és obvi. La situació ha tallat la Lliga com està ara, i no sé si això serà suficient per atorgar un títol o no. La realitat és que jo no em sentiré campió, encara que tingui dos punts més que el Reial Madrid. Si cal acabar i no es pot jugar més, ho haurem d'assumir, però si podem tornar a jugar serà fenomenal. Però ara això és anecdòtic, ja que és una situació molt difícil per a tothom. El que realment em preocupa és que se solucioni com més aviat millor, i puguem sortir i abraçar-nos".

A més a més, Setién ha parlat dels següents temes destacats:

El confinament

“Últimament m’està costant el confinament. És un mal necessari que es va allargant i al final acaba cansant. Però és el que toca i cal adaptar-se”.

“Ara tenim temps de tot: de llegir, de fer esport, d’estar més amb la família, de mirar la televisió o de treballar pensant en el futur”.

La relació amb els jugadors

“En privat, amb menys gent, hem anat fent videotrucades, però del grup, al complert, la d’ahir va ser la primera. Va estar bé, entretinguda. Simplement va ser una reunió de convivència, per veure’ns amb tots i comentar certs aspectes”.

“Tots els dies ens reporten la feina que estan fent. Ho tenen tot ben perfilat i, com que estem en contacte amb ells de manera permanent, en tenim un coneixement ple. Estem molt contents, sense cap problema, pensant que quan tornem l’equip estarà en condicions per poder entrenar-se”.

El Barça de Setién

“Des que hem arribat hem millorat coses que volíem millorar. Fem moltes coses bé, tot i que sí que és veritat que potser ens falta una mica de continuïtat. Però anem pel bon camí, perquè la filosofia no canviarà: transmetem que volem ser valents, tenir la pilota i jugar al camp contrari”.

“Encara estic en un període de coneixement del meu equip. El fet d’haver arribat a mitja temporada ens ha obligat a treballar molt mentre estàvem competint, i tampoc hem tingut setmanes netes per entrenar”.

 

Fa uns dies, Quique Setién va gravar-se des de casa seva per mostrar com està vivint els seus dies de confinament:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut