Piqué se suma a la campanya de la FIFA per mantenir l'activitat física

Piqué se suma a la campanya de la FIFA per mantenir l'activitat física

El central blaugrana participa, juntament amb Sergio Ramos (Reial Madrid), en aquesta iniciativa de la FIFA per no perdre la forma durant el confinament

Gerard Piqué s'ha sumat a la campanya de la FIFA #BeActive per mantenir l'activitat física durant el confinament causat pel COVID-19. El '3' del Barça participa d'aquesta manera, juntament amb Sergio Ramos (Reial Madrid) i altres futbolistes del panorama mundial, en una iniciativa de la FIFA, que ha unit forces amb l'Organització de les Nacions Unides (ONU) i l'Organització Mundial de la Salut (OMS).

La campanya #BeActive s'ha llançat amb motiu del Dia Internacional de l'Esport per al Desenvolupament i la Pau de l'ONU. Amb #HealthyAtHome s'anima a que la gent es quedi a casa i es tingui cura, avui i tots els dies, en un moment en què el món està unit en la lluita contra el COVID-19.

La OMS recomana a totes les persones adultes sanes que practiquin almenys 30 minuts d'activitat física al dia, i que els nens facin almenys 60 minuts d'exercici al dia. En aquest context, #BeActive i #HealthyAtHome inclouen les següents recomanacions, així com qualsevol altra activitat que fomenti els hàbits saludables dins de casa:

  1. Classes d'exercici en línia
  2. Ballar
  3. Videojocs actius
  4. Saltar a corda
  5. Exercicis de força i equilibri
#BeActive, campanya de la UEFA

La campanya comença amb el Liverpool FC, el Manchester United FC, el Reial Madrid CF i el FC Barcelona demanant als aficionats que oblidin la seva rivalitat i s'uneixin a la campanya #BeActive per derrotar el coronavirus. Altres clubs, incloent el Club Amèrica, CD Guadalajara, Beijing Guoan FC, Shanghai Shenhua FC, Mohun Bagan AC, East Bengal FC, Melbourne City, Sydney FC, Auckland City FC, Team Wellington FC, CA River Plate, Olympique de Marseille, TP Mazembe, CR Flamengo i SE Palmeiras també s'uniran a la iniciativa en els propers dies.

Com a part d'aquesta campanya, alguns dels futbolistes més coneguts del planeta comparteixen el següent missatge: "En aquests moments, fins i tot els rivals han d'estar units. Hem de guardar les distàncies, però no perdrem la concentració. Podem mostrar la nostra solidaritat mantenint-nos actius, i això vol dir seguir les pautes de la OMS".

Aquesta campanya de vídeo es publicarà en diversos canals digitals de la FIFA, i comptarà amb actualitzacions regulars per part de clubs i jugadors de tot el món en els dies posteriors.

La OMS, l'agència especialitzada en salut de la ONU, i la FIFA, l'òrgan rector de el futbol mundial, col·laboren estretament per fomentar estils de vida saludables a escala global mitjançant l'esport rei. Cal recordar que el mes passat van llançar la campanya “Transmet el missatge i elimina el coronavirus”, en la qual es comparteixen consells i mesures efectives per protegir la població de l'COVID-19.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut