Eder Sarabia: “Aprofitem per preparar-ho tot per al retorn”

Eder Sarabia: “Aprofitem per preparar-ho tot per al retorn”

En un Instagram Live amb Àlex Corretja, el segon entrenador del FC Barcelona ha repassat el seu dia a dia durant aquests dies de confinament

Eder Sarabia passa aquests dies de confinament a Barcelona. Fa uns dies ja va explicar, en una carta escrita en primera persona, el seu dia a dia. Entre fer esport, analitzar partits, llegir o estudiar català, a més d'altres coses, treu temps per parlar a través de videotrucades amb els seus amics. O, com ha passat aquest diumenge, per fer un directe d’Instagram juntament l'ex tennista i ara comentarista Àlex Corretja. Tots dos han parlat de diversos temes, com el ciclisme o el tennis, però també de futbol.

De fet, Eder Sarabia ha comentat que aprofita aquests dies per preparar ja el retorn: "Tenim marge de millora, perquè vam arribar a meitat de temporada. Havíem vist moltíssims partits del Barça, amb els nostres jugadors, però fins que no els coneixes bé no saps quines tecles has de tocar per treure el millor d'ells. Així que aquests dies estic mirant vídeos, vaig parlant amb el míster per matisar detalls i analitzar tot el que puguem i, així, aprofitem per preparar-ho tot per a la tornada".

Sarabia ha explicat que "tenim plans de treball personalitzats pels futbolistes". "Parlem amb ells i rebem el seu feedback. La major part dels esportistes ja tenia material a casa, i els que no l'han pogut demanar al Club. Així que tots estan seguint el que hem previst".

En l'àmbit més personal, el segon entrenador del FC Barcelona ha assegurat que "tenim una molt bona relació amb els futbolistes i hem encaixat molt bé amb ells, igual que ells amb nosaltres". "Ens estem preparant fort per a la tornada i tenim moltes ganes que això passi per tornar a lluitar pels títols amb ells. Tinc moltes ganes de tornar a gaudir dels meus jugadors", ha afegit.

Per acabar, també ha parlat del privilegi d'entrenar Leo Messi, del que ha dit que "possiblement sigui el millor esportista de la història". "És increïble en tots els sentits, per com executa les accions, el coneixement del joc que té o la qualitat que desprèn", ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut