Sergi Roberto:

Sergi Roberto: "Vull donar les gràcies als sanitaris"

En un Live Chat en el canal de Youtube del FC Barcelona, el de Reus ha explicat com està vivint aquests dies i quina és la seva rutina

Torn per a Sergi Roberto. Després de Martin Braithwaite, aquest dimecres el futbolista de Reus ha participat en un Live Chat al canal oficial de Youtube del FC Barcelona. El 20 blaugrana ha contestat una sèrie de preguntes i ha explicat, en directe, com està vivint aquests dies de confinament. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El confinament 

"És una pena i una llàstima no veure gent pel carrer. És una situació trista, però és important quedar-nos a casa perquè s'acabi com més aviat possible i així poder tornar a la normalitat"

"Aquesta situació en permet estar més temps amb la meva família, amb la meva filla"

Paraules d'agraïment 

"Vull donar la gràcies a les persones sanitàries. I també enviar molta força a les famílies afectades pel coronavirus"

La rutina

"La meva filla petita marca la rutina. Quan ella es desperta, al voltant de les 8:00 h, ens despertem, esmorzem i després faig esport. Quan acabo de fer esport em passo tot el dia cantant, jugant amb ella"

Entrenar a casa

"Els entrenadors ens envien un planning setmanal i també un de diari. Però també faig exercici pel meu compte. A la tarda, amb els meus amics de Reus fem una videotrucada i entrenem alhora; així es fa més amè"

"L'entrenament d'un gimnàs és diferent del d'un camp de futbol. Quan tot això s'acabi, espero que tinguem uns dies per agafar el nivell òptim, per competir al màxim nivell"

Les altres activitats a casa

"Quan la meva filla dorm, miro alguna sèrie. Però la veritat és que jugo molt amb ella. També li canto i li parlo amb català; la primera paraula que vull que digui en català és 'papa'. Però també li parlem en castellà, anglès i hebreu"

"Estic aprenent a cuinar. Estic aprenent nous plats; no són coses difícils. A través d'Instagram segueixo les receptes d'alguns perfils. L'altre dia per exemple vaig veure un pastís de formatge japonès que intentaré fer"

"També jugo a la Play. Però no sé per què, però aquests dies de confinament hi estic jugant menys" 

"A vegades veig partits repetits per la televisió i m'entren més ganes de jugar. També trobo a faltar entrenar, competir i veure els meus companys"

"Tinc un gos i puc sortir de casa, però sempre el passejo a prop. També vaig a comprar setmanalment per intentar estar al màxim a casa"

Les recomanacions de Sergi Roberto 

"Sempre m'agrada mirar pel·lícules que tenen diferents parts. És per això que recomano El Senyor dels Anells o El hòbbit"

"Un llibre: la història del creador de Nike. O, La trilogia dels Jocs de la Fam"

El sempre recordat gol al PSG 

"Crec que aquella nit no vaig dormir. Si l'endemà entrenàvem, vaig dormir molt poc. Vaig estar tota la nit veient el gol una vegada i una altra"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut