La recomanació del dia: La victòria al Bernabéu en unes semifinals de Champions

La recomanació del dia: La victòria al Bernabéu en unes semifinals de Champions

Reviu el partit de la temporada 2010-11, quan el Barça va aconseguir vèncer 0-2 a l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid

Fa 9 anys, el Barça conqueria el Bernabéu, com tantes altres vegades ho ha fet en aquestes darreres temporades. Aquell cop, però, va ser especial, perquè el triomf es va consumar a l'anada d'unes semifinals de la Lliga de Campions. I el 0-2 que es va aconseguir, amb un doblet de Messi, ja és història blaugrana. El resultat de l'equip llavors entrenat per Pep Guardiola deixava els culers a un pas de la final de Wembley -que posteriorment es va jugar i es va guanyar. 

Així doncs, et deixem aquell partit sencer de la temporada 2010-11 perquè el gaudeixis:

El Barça va ser superior i, tot i que va costar, finalment Messi va aconseguir transformar-ho en la victòria. Primer, en una jugada per la banda dreta d'Afellay que l'argentí va convertir en el 0-1 (min 76). Posteriorment, i a les acaballes del partit, una genialitat del '10' va deixar pràcticament sentenciada l'eliminatòria amb el 0-2 final (min 87). I és que va arrencar des de 35 metres, va encarar tota la defensa blanca, va aconseguir marxar de tothom i va batre Casillas amb un toc subtil. 

r.madrid-fcb (25)
Messi va aconseguir un fantàstic doblet al Bernabéu

Victòria importantíssima en una temporada en què el Barça i el Madrid es van veure les cares fins a cinc ocasions en les tres competicions. Aquell partit, el de l'anada de les semifinals de la Champions, significava el tercer en menys de quinze dies, després del partit de Lliga al Bernabéu i de la final de Copa. Però no va ser l'últim, perquè una setmana després es va jugar la tornada, que va acabar 1-1 i que va permetre que el Barça es classifiqués per a la final de Wembley.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut