Samuel Eto'o, el principal nexe entre Barça i Mallorca

Samuel Eto'o, el principal nexe entre Barça i Mallorca

L'exdavanter camerunès va arribar al conjunt blaugrana el 2004 procedent de l'equip balear, i va jugar un total de cinc temporades a cada Club

Aquest dissabte, Barça i Mallorca tornen a la Lliga després de l'aturada forçada pel coronavirus i es veuran les cares a Son Moix en el partit corresponent a la 28a jornada del campionat de Lliga (22 hores). Són diversos els futbolistes que han jugat a tots dos equips, però si hi ha algun que destaca per damunt de tots, aquest és Samuel Eto'o.

L'exdavanter camerunès va arribar al conjunt blaugrana a l'estiu del 2004 procedent precisament del conjunt balear, on va estar un total de cinc anys (del 1999 al 2004). Com a culer també va jugar cinc temporades (2004 al 2009), guanyant pràcticament tot i convertint-se en un dels millors davanters de la història barcelonista. En total, va aixecar tres Lligues, dues Champions, una Copa del Rei i dues Supercopes d'Espanya, destacant el triplet del curs 2008/09. A més, va ser Pitxitxi de la Lliga a la temporada 2005/06 amb 26 gols.

De fet, Eto'o té l'honor de ser el màxim golejador de la història del Mallorca a Primera Divisió amb 54 gols en 133 partits (70 en 165 contant totes les competicions), i a més, és també el vuitè màxim anotador de la història del FC Barcelona amb 131 gols en 199 partits. Sens dubte, una llegenda absoluta de dos equips que es veuran les cares aquest dissabte en un duel apassionant i amb molt en joc per a ambdós conjunts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut