El gol de Messi contra l’Eibar, escollit 'Goal of the Month' del mes de febrer
Ofert per

El gol de Messi contra l’Eibar, escollit 'Goal of the Month' del mes de febrer

Els fans del Barça han escollit aquesta gran jugada individual de l’argentí com la millor d’aquesta nova edició del millor gol del mes

S’ha acabat ja la votació per trobar el millor gol del mes de febrer. I els usuaris del web oficial del FC Barcelona han decidit que el guanyador sigui el primer que va fer Leo Messi contra l’Eibar. Un partit que es va jugar el passat 22 de febrer, al Camp Nou, i que va acabar 5-0, amb un pòquer de gols de l’argentí.

El guanyador, però, és el primer, el que va significar l’1-0 després d’una gran jugada individual de Messi, que es va desfer de la defensa de l’Eibar. Una diana que s’ha imposat a la que va fer Ansu Fati en el partit de Lliga contra el Llevant (2-1), a la de De Jong contra el Betis al Villamarín (2-3) i a la de Griezmann contra el Nàpols a San Paolo (1-1).

El 'Goal of the Month' és una iniciativa sorgida coincidint amb l'inici d'any i que consisteix a trobar el millor gol del mes entre les quatre propostes. Els fans han de votar pel seu gol preferit en una acció que es repetirà a la fi de cada mes. Els usuaris que participin entraran en el sorteig d'una samarreta.

Cal recordar que el guanyador del mes de gener també va ser un gol de Messi, però en aquest cas el que li va fer al Granada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut