Un duel de vells coneguts

Un duel de vells coneguts

Abans de l’actual jornada 27 de Primera Divisió, diferents futbolistes blaugrana i blanc-i-blaus ja s’han enfrontat en Lligues d’altres països

El Barça i la Reial Societat protagonitzaran aquest dissabte una nova tarda de futbol al Camp Nou. Un partit que servirà perquè diversos jugadors dels dos equips es retrobin novament en un terreny de joc, després d’haver-ho fet amb diferents samarretes foranes de la Lliga. El matx entre catalans i bascos serà la reedició del partit d’anada al Reale Arena, però, abans d’aquest precedent, alguns dels integrants de les actuals plantilles blaugrana i txuriurdin ja s’havien enfrontat vestint els colors d’altres elencs de Lligues europees. 

De Jong -  Ødegaard

L'Eredivisie va veure el primer duel entre aquests dos talentosos migcampistes -que, casualment, en el present, duen el dorsal 21 de Barça i de Reial Societat, respectivament. Si bé van coincidir tres temporades en la competició holandesa, De Jong i Ødegaard no van batre la seva màgia fins al curs 2018-19.

De Jong - Isak

L'Eredivisie també va presenciar un altre desafiament entre jugadors del Barça i de la Reial Societat: Frenkie de Jong, amb l’Ajax, i Alexander Isak, amb el Willem II.

  • Willem II 1 - Ajax 4. (Eredivise 2018-19). La diana del davanter suec no va servir per neutralitzar la golejada de l’elenc del migcampista holandès. Curiosament, De Jong i Isak van abandonar el terreny de joc quasi a la vegada; en el minut 83 i en el 84, respectivament.

Arturo Vidal - Januzaj

La presència d’Arturo Vidal al Bayern de Munic i la de Januzaj al Dortmund converteix la Bundesliga en l’altra competició que ha projectat duels entre actuals jugadors blaugrana i txuriurdins.

  • Bayern de Munic 5 - Borussia Dortmund 1. (Bundesliga 2015/16). Ambdós futbolistes van entrar al matx des de la banqueta.

Arturo Vidal - Milkel Merino

La Bundesliga també va gravar un Bayern de Munic d’Arturo Vidal contra un Dortmund de Mikel Merino.

  • Bayern 5 - Dortmund 1. En aquesta golejada bavaresa el xilè va entrar en el minut 68, un quart d’hora abans ho havia fet el migcampista navarrès. 

La Premier League és l’altra Lliga que ha registrat enfrontaments entre jugadors del Barça i de la Reial Societat. Luis Suárez, el curs 2013-14 amb l’elàstica del Liverpool, va creuar el seu camí amb Januzaj (Manchester United) i amb Monreal (Arsenal).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut