Messi supera Xavi en nombre de Clàssics

Messi supera Xavi en nombre de Clàssics

El capità blaugrana supera Xavi Hernández com a futbolista del Club amb més duels contra el Reial Madrid, amb 43

Leo Messi segueix engrandint la seva història. Amb el partit d’aquest diumenge al Santiago Bernabéu, l’astre argentí suma un nou rècord al seu palmarès. I és que el capità del Barça ha disputat el seu Clàssic número 43 i ha superat així Xavi Hernández (42), llegenda del Club blaugrana. Actualment, només Sergio Ramos n’ha jugat més que el 10. El capità del Reial Madrid ha disputat aquest diumenge el seu Clàssic número 44.

Messi va jugar el seu primer Clàssic el novembre del 2005, mentre que Xavi va fer-ho el febrer del 2000. Fent clic sobre cada bola, veuràs detalls dels Clàssics que Leo Messi (43) i Xavi Hernández (42) han disputat respectivament, bona part d’aquests amb els dos jugadors compartint vestidor i minuts sobre el terreny de joc.

 L’argentí és també el màxim golejador en aquests duels, ja que ha perforat la porteria blanca en 26 ocasions en 43 partits. Quinze d’aquestes dianes han estat en camp madridista. Sense cap mena de dubte, l’empremta de Messi quedarà per sempre en la història dels Clàssics.

Com es reparteixen aquests Clàssics?

Si analitzem els 43 partits contra el Reial Madrid de Leo Messi, veiem com la gran majoria de duels han estat a la Lliga (27), seguits dels de Copa (8), Supercopa d’Espanya (6) i Lliga de Campions (2). A banda de Messi i Xavi, els altres tres futbolistes que completen el top 5 de blaugranes amb més partits contra el Madrid són Sergio Busquets (38), Andrés Iniesta (38) i Piqué (35).

mini_3200x200-clasico_TOP_5-
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut