Braithwaite, principal novetat en la convocatòria del Barça - Eibar

Braithwaite, principal novetat en la convocatòria del Barça - Eibar

El davanter danès, així com Akieme del Barça B, són les novetats en la llista de Quique Setién per afrontar el partit de la jornada 25

La Lliga segueix el seu curs i fa una nova aturada al Camp Nou. Aquest cop és l’Eibar de Mendilibar el qui visita Barcelona després de no jugar la jornada passada perquè es va haver d'ajornar el derbi basc amb la Reial Societat. Els de Mendilibar són setzens, amb 24 punts, amb un partit pendent. Per a aquest partit, que es disputarà aquest dissabte a les 16 hores, Setién ha facilitat aquest divendres la llista de convocats.

Els noms són els de Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Braithwaite, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, Ansu Fati, i Akieme. Són baixa per lesió Suárez, O. Dembélé i Jordi Alba. Així doncs, el nou fitxatge del Barça Martin Braithwaite ja ha entrat en la seva primera convocatòria com a blaugrana.

Últim entrenament

Aquest divendres al matí l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l’Eibar, abans de conèixer la llista de convocats. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, on també s’han exercitat R. Araujo, Akieme, Monchu, Riqui Puig, Collado i Ansu Fati, del Barça B. El d'aquest matí ha estat, doncs, la primera sessió de Braithwaite sota les ordres de Quique Setién.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut