Triomf del Nàpols davant el Cagliari (0-1)

El proper rival blaugrana a la Lliga de Campions ha sumat els tres punts a la Serie A gràcies a un gol de Mertens

S’apropen els vuitens de final de la Lliga de Campions, on els culers visitaran San Paolo el proper dimarts 25 de febrer per enfrontar-se al Nàpols en el partit d’anada. Aquest diumenge, els homes de Gattuso s’han enfrontat al Cagliari en la 24a jornada de la Serie A, on els visitants han superat el seu rival per la mínima (0-1).

Un solitari gol a la segona part (minut 65) del davanter belga, Dries Mertens, després d'una assistència del lateral Hysaj, ha donat la victòria al conjunt napolità, que suma 33 punts a la Lliga i se situa en vuitena posició amb els mateixos punts que el Bolonya, i supera així el seu rival, el Cagliari, que en suma 32.

Cal recordar que els napolitans visitaran el Brescia el proper divendres 21 de febrer (20.45 hores), en el que serà el partit previ al duel davant els homes de Quique Setién, els quals rebran l’Eibar dissabte al Camp Nou (16.00 hores), en la 25a jornada del campionat de Lliga.