Frenkie de Jong: “El Nàpols està fent una gran Champions”

Frenkie de Jong: “El Nàpols està fent una gran Champions”

El migcampista holandès repassa l’actualitat culer i els seus inicis i referents futbolístics en una entrevista a la UEFA

“El Nàpols és un gran equip ple de qualitat”, adverteix Frenkie de Jong en una entrevista a la UEFA en què el migcampista holandès repassa l’actualitat i la seva etapa al Club, de la qual destaca la seva passió pel Barça: “El Barça és un club increïble i sempre havia volgut jugar aquí”. Repassem les declaracions més destacades del migcampista holandès:

El Nàpols-Barça dels vuitens de la Champions

“Mai he jugat a San Paolo. El Nàpols és un gran equip ple de qualitat. Vam jugar contra ells a la pretemporada, però sempre són diferents aquests partits i no podem agafar-los de gaire referència”.

“El Nàpols està fent una bona Champions, per exemple contra el Liverpool ho van fer molt bé, tot i que a la Lliga han tingut algun resultat no esperat”.

“A la fase de grups tens sis partits i, si en perds algun o tens un mal dia, tens marge de correcció. En les eliminatòries directes hi ha més tensió, molt poca diferència de qualitat i molt més emocionant per als espectadors”.

Leo Messi

“Quan vaig començar a entrenar-me amb ell se’m va fer estrany, perquè quan tenia 12 anys mirava molt futbol i ell ja era el millor del món. M’agradava molt com jugava. I ara que jugo amb ell és molt especial”.

mini_RealBetis-FCBarcelona2-3J23lliga1aDivisi20192020_1_pic_2020-02-09betis-barcelona09

Els primers mesos al FC Barcelona

“Em sento com a casa tant al Barça com en la ciutat. Jugo bastants minuts i estic content, però considero que encara puc millorar”.

“Tenim molta qualitat a l’equip. Esperem poder assolir el millor joc en aquest tram final de temporada”.

“El Barça és un club increïble i sempre havia volgut jugar aquí. Sempre sents que pots guanyar la Champions amb el Barça”.

Referents holandesos del FC Barcelona

“En uns inicis seguia Mark van Bommel i Giovanni van Bronckhorst. Més recentment Ibrahim Affelay i, per descomptat, Jasper Cillessen”.

La influència de Johan Cruyff

“Malauradament mai vaig poder conversar amb Johan Cruyff. Però tant a l’Ajax com al Barça vaig notar la seva influència. La manera que la gent parla d’ell, o dels que van treballar o viure prop d’ell, et deixen clara la seva importància”.

“Al Barça perceps ràpidament l’estima de la gent cap a Johan Cruyff. La seva visió del futbol ha tingut un gran impacte i tothom li agraeix eternament tot el que va donar al Club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut