Hat-trick d'assistències de Messi

Els gols de De Jong, Busquets i Lenglet han arribat de les botes de l'argentí

Per enèsima vegada, Leo Messi ha estat decisiu. De les botes de l'argentí han nascut els tres gols que ha marcat el Barça contra el Betis aconseguint, així, un hat-trick d'assistències. Pocs minuts després del primer gol dels verd-i-blancs, el 10 blaugrana ha assistit De Jong per situar l'1-1 al marcador i permetre a l'holandès sumar el seu segon gol com a jugador del Barça. Novament, el conjunt andalús s'ha avançat en el marcador i Messi ha assistit Busquets per tornar a situar les taules pocs segons abans del xiulet del descans. Ja en el segon temps, l'argentí ha arrodonit el seu partit penjant una pilota directa al cap de Lenglet, que ha anotat el definitiu 2-3 i ha vist porta per tercera vegada aquesta temporada.

Quart hat-trick d'assistències de la seva carrera

Tot i no ser una fita habitual en el món del futbol, no és el primer hat-trick d'assistències de Messi. És la quarta vegada que ho aconsegueix en la seva carrera: contra el Llevant a la Copa del Rei l'any 2014, contra el Getafe a la Lliga el 2016 i, amb la selecció argentina, contra el Paraguai a la Copa Amèrica el 2015. A més, en els darrers cinc anys, només ho han aconseguit tres jugadors de la Lliga: Sarabia amb el Sevilla, Luis Suárez en tres ocasions i les dues mencionades de Leo Messi.

Els números de Messi aquesta temporada amb el Barça estan sent estratosfèrics. Amb les seves tres assistències s'ha convertit en el segon jugador de les cinc grans Lligues que arriba a les dues xifres en gols (14) i assistències (11), juntament amb Jadon Sancho (12 i 13).