Sense concessions cap a quarts

Sense concessions cap a quarts

Els de Quique Setién avancen de ronda al torneig del KO amb les dianes de Griezmann, Lenglet, Messi, en dues ocasions, i Arthur

El Barça serà als quarts de final de la Copa. Els de Quique Setién estaran entre els vuit equips que conformaran el sorteig d’aquest divendres de la competició del KO, després de superar còmodament el Leganés (5-0) en un bon duel dels barcelonistes. Els gols de Griezmann, Lenglet, Leo Messi, amb un doblet, i Arthur han decidit el triomf i la classificació del Barça en el primer dels dos partits d’aquesta setmana.

Domini blaugrana absolut

El Barça no podria haver començat millor el matx. I és que en la primera rematada entre els tres pals Griezmann ha avançat els de Quique Setién en aprofitar una bona passada de Semedo a l’interior de l’àrea. Una diana que ha donat aire fresc a l’equip i gran fluïdesa en atac. Fins al punt que els culers han estat a punt de situar el 2-0 en el minut 7, en una gran passada de Messi a Vidal que acabaria en un refús de Cuéllar i el gol del Barça. Però l’àrbitre ha assenyalat fora de joc per ben poc i el VAR l’ha revisat i ha quedat sense efecte la diana blaugrana.

Els de Quique Setién dominaven el partit i el perill ofensiu. Jordi Alba ha enviat un xut creuat que ha sortit a la base del pal esquerre després d’una gran combinació blaugrana. Per la seva part, el Leganés ha generat poques ocasions ofensives i sense perill destacat, la més clara als 20 minuts de joc, però Ter Stegen s’ha mostrat molt segur sota els pals.

Les passades entre línies del Barça generaven molt perill i Griezmann gairebé marca de nou en una gran passada de Jordi Alba, però Awaziem ha desviat la pilota a córner. Un servei de cantonada de Messi que Lenglet ha rematat de cap a la perfecció avançant-se a la defensa del Leganés i situar així el 2-0. 

Messi i Arthur sentencien la classificació

La represa ha donat pas al control blaugrana absolut, però sense gaire perill. Fins que ha aparegut Leo Messi i ha marcat el 3-0 en una jugada embolicada dins l’àrea. La persistència i qualitat del crac argentí ha encarat el triomf culer.

Els de Quique Setién han arrodonit la victòria amb la quarta diana, obra d’Arthur. Una acció en què Ansu Fati ha intentat superar la sortida del porter Cuéllar i, posteriorment ha estat Messi, però ha aparegut Arthur per enviar la pilota al fons de la xarxa. El crac argentí, però, ha firmat el seu doblet particular en el tram final del matx. Amb la classificació ja assegurada una gran passada de Rakitic a l'espai ha servit a Messi per superar la sortida de Cuéllar i firmar una gran diana. La millor manera de tancar el matx i celebrar la classificació per als quarts de final de la Copa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut