La convocatòria per visitar Mestalla

La convocatòria per visitar Mestalla

Quique Setién ha donat a conèixer els 18 jugadors citats per afrontar la 21a jornada de Lliga contra el València CF (16 hores)

Arriba un dels partits de la temporada, la visita a Mestalla. El Barça visita el València CF de l’exblaugrana Albert Celades en una setmana de tres partits que pot acabar-se amb tres victòries, després de guanyar el Granada i l'Eivissa. Per al partit contra els valencianistes, que es disputarà a les 16 hores d'aquest dissabte, Quique Setién ha facilitat aquest divendres la llista de 18 convocats.

Es tracta de Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Messi, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Collado i Ansu Fati. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Wague i Carles Pérez, mentre que per lesió ho fan Suárez, Dembélé i Neto.

Darrera sessió a Barcelona

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el València CF. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova i on també s'han entrenat Iñaki Peña, R. Araujo, Monchu, Collado, C. Pérez i Ansu Fati, del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut