PRÈVIA | La Copa del Rei entra en escena

PRÈVIA | La Copa del Rei entra en escena

El Barça debutarà a la competició del KO contra l’Eivissa de la Segona Divisió B i buscarà un lloc als vuitens de final

Arrenca la Copa per al Barça. L’equip blaugrana ha hagut d’esperar més de l’habitual per a debutar a la competició de la qual és el dominador. El nou format de la Copa del Rei, amb eliminatòries a partit únic fins a les semifinals, no feia entrar en escena als participants de la Champions fins a setzens de final. Els de Quique Setién buscaran el bitllet per als vuitens contra l’Eivissa de la Segona Divisió B (19h, DAZN) i ho faran després de guanyar contra el Granada el passat diumenge en el debut del tècnic càntabre a la banqueta. S’espera un ple absolut a l’estadi de Can Misses per rebre el Rei de Copes.

El rival

L’Eivissa, fundat l’any 2015, és el tercer classificat del grup 1 de la Segona Divisió B i ocupa places de ‘play-off’ d’ascens. El conjunt entrenat per l’ex jugador del Barça Pablo Alfaro, està a només dos punts de l’Atlètic de Madrid B i l’Atlètic Balears i ve de guanyar a camp del Rayo Majadahonda per 0-1. L’home més perillós dels illencs és el davanter Ángel Rodado, autor de dotze dianes en lliga. A la Copa del Rei es va desfer en primera ronda del Pontevedra (0-2) i va eliminar en segona ronda a l’Albacete als penals després d’empatar a un gol al final del temps reglamentari.

Les dades a tenir en compte

  • Serà el primer cop que el Barça i l’equip illenc es vegin les cares
  • El Barça no cau als setzens de final de Copa des del curs 2004-2005 (Gramanet-Barça 1-0)
  • És la primera temporada que l’Eivissa participa a la competició del KO

La convocatòria

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, I. Rakitic, Arthur, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, C. Pérez, Riqui Puig, Abel Ruiz, Ansu Fati i Chumi. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Piqué, Messi i M. Wague, per sanció Sergio, per acumulació de targetes de la temporada passada, i per lesió Suárez i O. Dembélé.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut