EN PRIMERA PERSONA: Ernesto Valverde

EN PRIMERA PERSONA: Ernesto Valverde

El fins ara entrenador del primer equip s'acomiada del FC Barcelona amb una carta d'agraïment a l'afició, Junta i companys del primer equip

Estimats culers,

La meva etapa com a tècnic del FC Barcelona ha arribat a la seva fi. Han estat dues temporades i mitja molt intenses ja des del principi. En aquest temps he viscut moments molt alegres celebrant victòries i títols, però també altres de durs i difícils. Però per sobre de tot vull destacar l'experiència viscuda i l'afecte que he sentit dels aficionats durant aquesta etapa.

Vull agrair al president Josep Maria Bartomeu i la Junta Directiva l'oportunitat que em van donar de dirigir aquest equip i la seva confiança durant tot aquest temps. També m'agradaria agrair el suport i el tracte de tota la gent que m'ha acompanyat al Club durant aquestes dues temporades i mitja i especialment als que treballen en el primer equip i al seu voltant i amb els quals he compartit tants moments a la Ciutat Esportiva i en els desplaçaments. Evidentment també vull agrair als jugadors tota la feina i l'esforç que ens han permès celebrar quatre títols junts. A partir d'ara els desitjo tota la sort de món, així com al nou tècnic, Quique Setién.

Una abraçada a tots.

Visca el Barça i Visca Catalunya

Ernesto Valverde

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut