El Barça ja és a l’Aràbia Saudita

El Barça ja és a l’Aràbia Saudita

L’expedició blaugrana ha arribat aquest dimarts a la tarda a Jiddah per disputar la Supercopa d’Espanya, que es juga entre el 8 i el 12 de gener

El FC Barcelona ha aterrat a l’Aràbia Saudita. Concretament cap a Jiddah, la ciutat que albergarà la Supercopa d’Espanya entre el 8 i el 12 de gener. El Barça, que disputarà les semifinals el proper dijous dia 9 contra l’Atlètic de Madrid, ha arribat aquesta tarda de dimarts, al voltant de les 18.45h, a la ciutat asiàtica des de l’Aeroport de Barcelona. 

L’expedició ha estat encapçalada pel president del Club, Josep Maria Bartomeu, així com pel vicepresident Jordi Moix, els membres de la Junta Directiva Javier Bordas, Silvio Elías, Jordi Calsamiglia, Marta Plana i David Bellver i pel CEO del Club, Òscar Grau.

La programació prevista

Un cop aterrat a Jiddah, el grup s'ha desplaçat a l’hotel de concentració per descansar. No serà fins aquest dimecres quan els homes de Valverde, que ha convocat 24 futbolistes per aquesta Supercopa d’Espanya, faci l’entrenament oficial. Serà a les 16.30 hores de Barcelona. Prèviament, el tècnic del primer equip compareixerà en roda de premsa juntament Sergio Busquets.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut