La convocatòria per rebre l’Alabès

La convocatòria per rebre l’Alabès

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els jugadors citats, tots els disponibles, per afrontar la 18a jornada de Lliga al Camp Nou (16 hores)

Últim partit de l’any, última parada del 2019. L’Alabès d’Asier Garitano visita el Camp Nou per tancar l’any en la penúltima jornada de la primera volta i acabar com a líders aquesta primera part de la temporada. El Barça rep la visita de l’Alabès, actual catorzè classificat amb 19 punts, cinc per sobre del descens. Per a aquest partit, que es disputarà a les 16 hores, Valverde ha facilitat aquest divendres la llista de convocats. 

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar tots els jugadors disponibles: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, M. Wague, Griezmann, Jordi Alba, Aleñá, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior i C. Pérez. Són baixa per lesió Arthur, O. Dembélé i Ansu Fati.

Ansu Fati és baixa

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l’Alabès. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, i en què Ansu Fati ha fet treball específic. Sergio s’ha exercitat amb l’equip després de no haver-ho fet el dijous. També s'han entrenat Iñaki Peña i C. Pérez del Barça B. En acabar la sessió d’entrenament, Ansu Fati ha estat baixa per lesió. El davanter del planter té una contusió al maluc. És baixa i l’evolució en marcarà la disponibilitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut