Reial Societat - FC Barcelona: Empat abans del Clàssic (2-2)

Reial Societat - FC Barcelona: Empat abans del Clàssic (2-2)

Els blaugranes no rematen la remuntada iniciada per Griezmann i Suárez i sumen un punt abans de rebre el Reial Madrid

El FC Barcelona marxa de Donosti amb un punt gràcies als gols de Griezmann i Suárez que han remuntat el gol inicial d’Oyarzabal de penal. Però Alexander Isak ha posat les taules al marcador per repartir els punts entre blaugranes i donostiarres.

Les visites a Anoeta, ara anomenat Reale Arena després de la fantàstica remodelació, són sempre sinònim de dificultat, passió, entrega i intensitat. La història així ho avala i indica nits de vertigen a Sant Sebastià. Ho sabia Valverde i també els futbolistes, que encara que havien guanyat en les últimes dues visites a la Lliga no s’havien assolit amb facilitat. Així doncs, tampoc seria una excepció la visita del Barça aquest dissabte i al partit no li ha faltat de res: Gols, patiment, espectacle i emoció.

S'avança la Reial

El partit ha començat amb una Reial Societat amb molta intensitat empesa per un públic molt entregat. Fins a tres ocasions ha comptat el conjunt d’Imanol Aguacil per posar la por al cos als blaugranes. Però el gol donostiarra ha arribat des del punt de penal després que l'àrbitre assenyalés un penal rigorós a la sortida d'un córner. No ha fallat Oyarzabal.

mini_2019-12-14 R. SOCIEDAD-BARCELONA 07

Ha crescut encara més el conjunt txurri-Urdin i li ha costat al FC Barcelona desplegar el seu joc habitual. Arribava amb perill la Reial a l'àrea de Ter Stegen i amenaçava fins i tot amb el segon. Però davant la dificultat el Barça ha tirat del seu enorme talent i arran d'un contraatac amb molta qualitat ha arribat l'empat. Ha cavalcat Luis Suárez en una bona transició atacant i ha assistit a la perfecció perquè Griezmann la posés al pal oposat amb una vaselina molt subtil, calcada a la de la setmana passada davant el Mallorca.

Remuntada blaugrana

L'empat ha donat tranquil·litat als homes de Valverde que han arribat a la mitja part amb millors sensacions. El pas pels vestidors li ha anat bé al Barça que als dos minuts de la represa ha construït una bona jugada col·lectiva rematada per Suárez i assistida en safata per Leo Messi. El Barça havia fet el més complicat. Perquè donar-li la volta al marcador a Anoeta no és tasca fàcil. I s’han crescut els de Valverde. Que han tingut molt a prop l’1-3 en un cop de cap de Piqué que ha evitat des de la línia de gol Zubeldia.

mini_2019-12-14 R. SOCIEDAD-BARCELONA 33

Empat final

Però la Reial és un equip molt fort que mai es rendeix i ha empatat el partit gràcies a l'oportunisme d'Alexander Isak, que ha aprofitat un rebuig de Ter Stegen dins de l'àrea petita. 2-2 i 25 minuts per davant.

Ha tingut ocasions la Reial per posar-se per davant. I també el Barça. Valverde Hh donat entrada a Carles Aleñá i Semedo per sacsejar el partit. Ho han intentat els dos conjunts en un final de partit trepidant en les dues àrees. I fins i tot, el Barça ha reclamat un penal en l'últim sospir per una caiguda de Piqué dins de l’àrea més que dubtosa. Al final, repartiment de punts en un duel trepidant abans del Clàssic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut