La convocatòria per visitar la Reial Societat

La convocatòria per visitar la Reial Societat

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 19 jugadors citats per afrontar la 17a jornada de Lliga al Reale Arena (16 hores)

Arriba una de les setmanes més exigents del que portem de temporada. El Barça visita el remodelat Reale Arena de Sant Sebastià abans d’afrontar dimecres el Clàssic contra el Reial Madrid al Camp Nou i també rebre l’Alabès en l’últim partit de l’any el proper dissabte. Per al partit contra els donostiarres que es disputarà a les 16 hores aquest dissabte, Valverde ha facilitat aquest divendres la llista de 19 convocats. 

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els  futbolistes següents: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Aleñá, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, C. Pérez i Ansu Fati. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica M. Wague i Junior i per lesió Arthur i O. Dembélé.

Altes de N. Semedo i Jordi Alba

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra la Reial Societat. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova i on també s'han entrenat Sergi Puig, C. Pérez i Ansu Fati, del Barça B. En acabar la sessió d’entrenament, els defenses N. Semedo i Jordi Alba que portaven uns dies entrenant-se amb l’equip han rebut l’alta mèdica i han entrat a la convocatòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut