Confirmats quatre possibles rivals de vuitens

Confirmats quatre possibles rivals de vuitens

Tottenham, Nàpols, Olympique de Lió i Chelsea, primers candidats per enfrontar-se al FC Barcelona a la propera ronda de la Champions

La fase de grups de la Lliga de Campions arriba al seu punt i final aquesta setmana. Pel que fa als primers quatre grups de la competició ja s’ha finalitzat. Amb la meitat de la darrera jornada disputada, ja es coneixen els primers i segons classificats dels grups E, F, G i H. Els d’Ernesto Valverde, amb l’objectiu assolit des de la jornada 5, tindran com a possibles rivals al Tottenham, el Nàpols, l’Olympique de Lió i el Chelsea, a l’espera que es disputin els duels d’aquest dimecres als grups A, B, C i D, si bé el possible rival del grup B ja està definit (Tottenham).

Dels grups on encara no s’han definit les primeres places, el FC Barcelona es pot enfrontar als següents equips: Shakhtar, Dinamo de Zagreb i Atalanta del grup C, el Bayer Leverkusen del grup D.

El sorteig, que es celebrarà el proper dilluns 16 a Nyon (Suïssa), definirà el rival dels culers als vuitens de final. El Barça jugarà la tornada al Camp Nou al haver quedat en primera posició del grup F. L’anada dels vuitens es disputarà el 18, 19, 25 i 26 de febrer, i la tornada el 10, 11, 17 i 18 de març. Tots els partits es disputaran a les 21 hores. Vota el rival que prefereixes per als vuitens de final i guanya dues entrades per viure el duel del Camp Nou:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut