El Barça estrenarà l’equipació de la senyera al Wanda Metropolitano

El Barça estrenarà l’equipació de la senyera al Wanda Metropolitano

Els blaugranes lluiran la nova samarreta en el duel davant l’Atlètic de Madrid del proper diumenge

El FC Barcelona estrenarà la nova equipació de la senyera el proper diumenge 1 de desembre al Wanda Metropolitano, en el duel corresponent a la jornada 15 del campionat de Lliga davant l’Atlètic de Madrid.

Els blaugranes estrenaran una nova equipació que es va presentar el 12 de novembre passat. Sota el lema Ho portem dins, el FC Barcelona va presentar aquesta samarreta que proposa la senyera com a protagonista en un homenatge a les seves arrels i a la seva història: 120 anys en què el Club s’ha consolidat com una entitat oberta al món, que entén l’esport com un fenomen que permet crear ponts entre persones. Tot, sense perdre la seva dignitat lligada a Catalunya, a la seva cultura i als seus valors. L’eslògan escollit per presentar l’equipació, Ho portem dins, evoca l’essència del Barça i un dels pilars sobre els quals se sustenta el lema del Més que un club, que és l’orgull de pertinença a Barcelona i Catalunya.

Amb la nova samarreta el Barça proposa un disseny contemporani amb les quatre barres de color vermell traçades en diagonal sobre un fons groc. Un altre detall destacat és el coll d’estil retro i en forma de V, mentre que els pantalons mantenen la mateixa tonalitat groga de la samarreta donant continuïtat a tot l’uniforme. Completen l’equipació les mitgetes també de color groc de fons i quatre ratlles circulars vermelles, amb el logotip de Nike en blau i la paraula Barça.

La senyera, present des del 2005

Des de la temporada 2005/06 quan, per primera vegada, va aparèixer una referència a la senyera amb un rivet vertical tocant el coll de la samarreta, el FC Barcelona ha dut sempre la senyera a la camiseta.

Durant uns anys sempre va ser present al coll de la primera i segona equipació, fins que la temporada 2013/14, per primer cop a la història, el primer equip va lluir una samarreta amb la senyera sencera. Una equipació que es va repetir la 2015/16 amb algun canvi en el disseny, però amb la mateixa essència. Les temporades 2017//18 i 2018/19 els blaugranes van lluir una samarreta amb la senyera durant l’escalfament dels partits. Enguany, l’equip tornarà a lluir, per tercera vegada a la història, una samarreta amb la senyera en dia de partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut