Suárez i Messi s’igualen

Suárez i Messi s’igualen

El ‘9’ blaugrana ha marcat un golàs de falta que el ‘10’ ha neutralitzat amb un penal per situar el 2-2 entre l’Argentina i l’Uruguai

Luis Suárez i Leo Messi, emmirallats. En l’amistós entre l’Argentina i l’Uruguai (2-2), el ‘9’ i el ‘10’ blaugranes han tingut incidència en l’electrònic final. Ambdós futbolistes, que han jugat tots els minuts, han repartit un gol i n’han signat un altre en aquest matx disputat a l’estadi New Bloomfield, Tel Aviv.

El ‘9’, golejador i assistent

Luis Suárez també domina el llançament de falta. Davant Leo Messi, que ha vist com li han aturat dos tirs a pilota aturada, el ‘9’ barcelonista ha firmat un autèntic golàs de falta al minut 68. Una diana que ha servit perquè la selecció charrúa s’avancés en l’electrònic per segona vegada gràcies a les botes del davanter blaugrana. I és que en el 0-1 ha participat amb una passada de luxe cap a Cavani.

El llançament de falta de Luis Suárez que ha situat l'1-2 - Selección Uruguaya

El ‘10’, anotador i assistent

Messi, altre cop, ha infós por amb l’esfèric plantat a la gespa. Ara bé, aquesta vegada el gol ha arribat en forma d’assistència. El capità del combinat argentí ha connectat amb Agüero per a situar el momentani empat a u (minut 63). Una alegria que ha durat poc a l’albiceleste amb l’1-2. Un resultat que amb l’ímpetu de Messi s’ha transformat en el definitiu 2-2. El ‘10’ culer ha marcat de penal per a igualar el seu amic i company Luis Suárez.  

Messi ha buscat el gol fins a aconseguir-lo - AFA

Val a dir que la diana de Suárez ha trencat una tendència victoriosa de Messi davant Uruguai. Perquè cada vegada que l'astre argentí havia signat gol davant els charrúa, l'albiceleste havia superat a l'Uruguai. Però aquesta vegada la voracitat anotadora de Messi ha quedat neutralitzada per la de Suárez. Dos jugadors que mai es cansen de perforar xarxes. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut