Henry i Bojan es retroben al Montreal Impact

Henry i Bojan es retroben al Montreal Impact

El tècnic francès, que dirigirà el conjunt canadenc, coincidirà amb el davanter de Linyola amb qui va compartir vestidor blaugrana entre les temporades 2007/08 i 2009/10

Thierry Henry i Bojan Krkic es retroben al Montreal Impact. El tècnic francès ha estat anunciat com a nou entrenador del conjunt canadenc on juga, des d’aquesta temporada, l’exdavanter blaugrana. D’aquesta manera, Henry i Bojan tornaran a coincidir al mateix equip des de la seva etapa al FC Barcelona on van compartir vestidor entre les temporades 2007/08 i 2009/10.

Una etapa que va ser de les més èxit del Club amb la conquesta de set títols, entre els quals destaca el triplet de la 2008/09 i el sextet del 2009: 2 Lligues, 1 Champions League, 1 Copa del Rei, 1 Supercopa d’Europa i 2 Supercopes d’Espanya.

Durant l’etapa que Henry i Bojan van compartir davantera van marcar un total de 49 i 34 gols respectivament, tot i que el davanter de Linyola va jugar una temporada més vestit de blaugrana i va arribar als 41 gols amb la samarreta del FC Barcelona.

Grans companys dins i fora dels terrenys de joc

Henry i Bojan, que mantenen una gran relació des de fa anys fora dels terrenys de joc, sempre s’han entès i han format una molt bona connexió. I és que al Barça es recorden grans gols cuinats entre tots dos. Especialment recordat és el primer gol de Bojan Krikc al Camp Nou de blaugrana en un Barça-Recreativo de Huelva amb assistència de Thierry Henry. Tots dos es van fusionar en una abraçada icònica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut