Topen amb el mur txec (0-0)

Topen amb el mur txec (0-0)

Tot i la insistència blaugrana, els culers no han pogut superar la porteria de Kolář i acaben sumant un punt més per mantenir-se líders del grup F

Sense fortuna en la definició. El conjunt blaugrana no ha pogut perforar la porteria visitant tot i la gran insistència i ha acabat empatant davant l'Slavia de Praga (0-0) en la 4a jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Els de Valverde han tingut nombroses ocasions de gol, però s'han topat amb un Kolář molt endollat sota pals.

Oportunitats sense encert

La primera meitat ha estat plegada d'ocasions culers per avançar-se al marcador, però Kolář ha estat providencial. Primer ha estat Semedo en un mà a mà després d'una gran passada en profunditat de Piqué, però el porter visitant ha salvat el gol. Tot i que l'Slavia també arribava amb perill a la porteria de Ter Stegen, eren els culers qui disposaven de les ocasions més clares, i Messi, després d'una espectacular acció individual des del mig del camp, ha estavellat la pilota a la creueta. Tot seguit, dues aturades providencials de nou de Kolář: primer a Messi amb un xut potent des de l'esquerra i després una rematada de cap de Piqué a la sortida d'un còrner. Així doncs, el resultat no s'ha mogut i s'ha arribat al descans amb el 0-0 al marcador.

Un mur impenetrable

La segona meitat ha estat marcada per la mateixa dinàmica que la primera meitat: diverses arribades culers però sense encert de cara a gol. A més, Valverde ha hagut de canviar a Jordi Alba per unes molèsties als isquiotibials de la cama esquerra. Pel que fa a ocasions, Messi ho ha provat amb un llançament de falta, però la seva rematada ha marxat per damunt del travesser, mentre que poc després Arturo Vidal ha vist com li anul·laven un gol per un fora de joc molt just.

L'oportunitat més clara ha estat per Leo Messi després d'un gran contraatac conduït per Griezmann, Ansu ha assistit per Messi i la rematada de l'argentí l'ha aturat de manera providencial Kolář. Finalment, empat a zero al Camp Nou i repartiment de punts entre tots dos equips en un partit on la falta d'encert ha estat clau. Tot i això, els culers es mantenen líders del grup F una jornada més amb 8 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut