Slavia de Praga – Barça: Amb pas ferm a Europa (1-2)

Slavia de Praga – Barça: Amb pas ferm a Europa (1-2)

Els gols de Leo Messi i Olayinka, en pròpia porteria, permeten al Barça refermar la primera posició del seu grup a la Lliga de Campions

El Barça segueix sumant a la Champions. Aquest cop, tres punts a domicili contra l’Slavia de Praga (1-2) que el refermen al capdavant de la classificació del grup F, amb tres punts de marge respecte l’Inter i el Dortmund (els italians han guanyat els alemanys i els han atrapat a la classificació). Els gols de Messi i Olayinka, en pròpia porteria, ho han fet possible, en un partit que no ha estat fàcil davant un rival ben col·locat i que ha buscat l’empat fins al final. La solidesa blaugrana, comandada per Ter Stegen, i l’eficàcia mostrada, liderada per un Messi que ha tornat a fer història, han estat clau en el triomf.

Perquè l’argentí, que no es cansa de superar rècords, ha tornat a tatxar un altre de la llista. I ho ha fet ràpid, concretament en el minut 2 de partit, quan ha rematat de primeres al fons de la xarxa una passada d’Arthur (0-1) contra la seva víctima número 33 a la Champions, igualant el rècord històric. Una diana, a més, que l’ha convertit en l’únic jugador que ha aconseguit marcar durant 15 temporades de forma consecutiva, fent encara més gran la seva llegenda.

El 0-1 ha estat important per al Barça, que ha passat a dominar plàcidament el partit amb més control, més velocitat de pilota i més claredat d’idees. Però a poc a poc, l’Slavia de Praga, valent, s’ha anat acostant a la porteria d’un Ter Stegen que, novament, ha estat un mur molt difícil d’enderrocar. Primer, en una rematada de Zeleny que ha tret amb el peu de forma miraculosa (min 20); després, en una acció de combinació txeca i un xut de Masopust que ha pogut desviar, abans de tornar a treure una mà prodigiosa davant una rematada des de la frontal d’Olayinka (min 36).

Empat local, però reacció blaugrana

Ha estat després del pas pels vestidor que l’Slavia ha pogut batre l’alemany. Ho ha fet Boril, quan ha aprofitat una assistència de Masopust que l’ha deixat pràcticament sol (1-1, min 49).

Els de Valverde, però, han pogut reaccionar ràpidament i han intentat tornar a moure el marcador al seu favor: una falta lateral botada per Messi que Suárez ha rematat des del segon pal ha acabat al fons de la xarxa, després que Olayinka la desviés cap a la seva pròpia porteria (1-2, min 57).

Marcador que ha estat definitiu, malgrat que tots dos equips han tingut alguna opció per moure’l, i que permet al Barça sumar tres punts més. Ja en són 7, després de tres jornades de la fase de grups. Ara, el proper rival tornarà a ser l’Slavia de Praga, que visitarà el Camp Nou el proper 5 de novembre (18.55h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut