La convocatòria per visitar Praga

La convocatòria per visitar Praga

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 20 jugadors citats per afrontar el segon desplaçament de la UEFA Champions League. Umtiti i Sergi Roberto seran baixes mèdiques per al partit contra l'Slavia de Praga

Torna la competició europea i contra un rival desconegut, l’Slavia Praga. El Barça jugarà el seu tercer partit d’aquesta UEFA Champions League a l’Eden Arena de Praga. Per aquest partit, que es disputarà a les 21 hores, Valverde ha facilitat aquest dimarts la llista de 20 convocats.

Són Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Neto, Lenglet, M. Wague, Griezmann, Jordi Alba, F. De Jong, Vidal, Junior, Iñaki Peña i Ansu Fati. Queda fora de la convocatòria per decisió tècnica Aleñá i Carles Pérez, mentre que Sergi Roberto i Umtiti ho fan per lesió.

En la part final de l’entrenament d’aquest dimarts, el central francès ha patit una contusió al genoll esquerre que li provoca molèsties. Així, Umtiti és baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat. Per la seva part, cal recordar que el jugador del primer equip Sergi Roberto segueix amb el procés de recuperació de la distensió del lligament lateral intern del genoll esquerre. És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat.

Última sessió a Barcelona

Aquest dimarts l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l’Slavia. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, on també s’han exercitat Iñaki Peña i Carles Pérez, del Barça B, i Ansu Fati, del Juvenil A.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut