Vidal:

Vidal: "Tenim una plantilla amb molta fam de títols"

El migcampista xilè, en una entrevista per al diari 'Sport', ha repassat l'actualitat blaugrana i les seves sensacions en la seva segona temporada com a culer

Arturo Vidal, que actualment es troba concentrat amb la selecció xilena, ha repassat, en una entrevista per al diari 'Sport', les diverses qüestions de l'actualitat blaugrana i també les seves sensacions personals en la seva segona temporada com a culer. A continuació, repassem les declaracions més destacades:

Sensacions personals

"Crec que encara tinc molt per donar aquí i vull assolir els objectius que vaig dir quan vaig arribar. Vaig venir a triomfar, a ajudar l'equip a complir els seus objectius i guanyar títols. Jo ho vull tot. Sé que serà difícil però tenim els jugadors per aconseguir-ho i una plantilla amb molta fam de guanyar-ho tot".

Les sensacions de l'equip

"L'inici de temporada ha estat una miqueta complicat, però crec que ara tots estem confiats perquè creiem que s'estan fent bé les coses. Esperem seguir millorant a partir d'ara i al final acabar la temporada amb els tres títols".

El seu paper de revulsiu en els últims partits

"Al Barça sempre cal estar preparat. Quan un està en el millor equip del món sempre té l'obligació d'estar preparat, atent i quan et toca l'oportunitat... sortir i ajudar l'equip. Contra l'Inter em vaig sentir molt còmode. Quan entro només penso a donar tot el que porto al camp, ajudar els meus companys en el que calgui i acabar amb la victòria".

Els migcampistes al Barça

"Moltes vegades juguen jugadors molt semblants al centre del camp, però la meva funció, el meu joc, és diferent al d'ells. Atacar, defensar, recórrer molts metres al camp i sempre jugant al màxim. Tinc qualitats molt diferents a les d'Arthur, Busquets, De Jong... Ivan és més semblant al que faig jo però també juga diferent".

Amb el Clàssic a l'horitzó

"El Reial Madrid sempre és molt fort. Té bons jugadors i ha fitxat bons jugadors. És el rival més directe que tenim, però de totes maneres, l'important és que nosaltres seguim millorant".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut