Todibo i Araujo debuten al Camp Nou

Todibo i Araujo debuten al Camp Nou

Els dos joves centrals van disputar els seus primers minuts en partit oficial davant la seva afició en el triomf davant el Sevilla

Dia d’estrenes en defensa al Camp Nou. Amb Clément Lenglet sancionat per l’expulsió a Getafe i amb Samuel Umtiti lesionat, Jean-Clair Todibo va ser l’encarregat d’acompanyar Gerard Piqué al centre de la defensa, i Ronald Araujo, central de Barça B, també va tenir minuts a la segona meitat.

El jove central francès (19 anys) va ser titular en el triomf davant el Sevilla (4-0), i va disputar així els seus primers minuts en partit oficial al Camp Nou. Abans, però, Todibo ja havia jugat tres partits més de Lliga, però tots lluny de l’Estadi. A l’estiu també va debutar sobre la gespa del temple blaugrana en el Trofeu Joan Gamper, però encara no ho havia fet en partit oficial. Contra els sevillistes, Todibo va jugar 73 minuts i va completar 46 passades bones de 48 intents i va aconseguir tres recuperacions. En total va tocar la pilota 58 vegades i només va cometre una falta.

Debut amarg d’Araujo

Als 73 minuts de partit va ser substituït precisament per l’altre debutant: Ronald Araujo. El jove central del Barça B (20 anys) va entrar al terreny de joc en lloc de Todibo, i va debutar així no només al Camp Nou, sinó també amb el primer equip del FC Barcelona. Cal recordar que l’uruguaià va arribar al filial barcelonista a l’estiu del 2018 i ja és un dels capitans del conjunt de García Pimienta.

Araujo va debutar al Camp Nou entrant als 73 minuts de joc

Tot i això, Araujo no va gaudir del debut somiat: el central va ser expulsat al minut 87 per una falta sobre Chicharito Hernández. Així doncs, va completar 14 minuts sobre la gespa, convertint-se en el 14è debutant de la Masia de l’era Valverde: José Arnáiz, Marc Cucurella, Oriol Busquets, David Costas, Jorge Cuenca, Juan Miranda, Chumi, Riqui Puig, Moussa Wague, Álex Collado, Abel Ruiz, Carles Pérez, Ansu Fati i l’últim a afegir-se a la llista, Ronald Araujo.

El centre de la defensa per a Ipurua, sota mínims

Així doncs, el Barça té ara mateix diverses baixes en defensa de cara al proper partit de Lliga. Després de l’aturada, els culers s’enfrontaran a l’Eibar en un duel en què Gerard Piqué no hi serà a causa que va veure la 5a targeta groga davant el Sevilla i complirà sanció, Araujo també està sancionat i Umtiti actualment es troba lesionat. Així doncs, actualment només Lenglet i Todibo són els centrals disponibles per viatjar a Ipurua.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut