Griezmann:

Griezmann: "La Champions és el meu somni"

El davanter blaugrana reconeix en la prèvia del partit que el duel davant l'Inter serà especial pel retrobament amb Godín, qui va ser el seu company durant cinc anys a l'Atlètic de Madrid

El FC Barcelona ja prepara el debut a la Lliga de Campions aquesta temporada al Camp Nou. Serà davant l'Inter i el conjunt de Valverde buscarà la primera victòria després de l'empat aconseguit en el primer partit davant el Borussia de Dortmund.

Antoine Griezmann ha parlat en la prèvia del partit en roda de premsa i ha reconegut la il·lusió per aconseguir aquest campionat: "La Champions és el meu somni i aquest és el meu objectiu principal. Però hem d'anar a poc a poc i guanyar els tres punts davant l'Inter". "Els partits de Champions sempre són especials i tinc moltes ganes de jugar aquesta competició al Camp Nou", ha afegit el davanter francès.

mini_2019-09-17 DORTMUND-BARCELONA 12

Retrobament amb Godín

El '17' blaugrana ha explicat com d'especial serà el duel d'aquest dimecres, ja que es retrobarà amb Godín, qui va ser el seu company durant cinc anys a l'Atlètic de Madrid: "Ja ens va passar al Mundial que vam jugar en contra i per mi és un jugador especial amb el qual he crescut molt al seu costat i sempre és bonic retrobar-se amb algú com ell. Sé alguns truquets per superar-lo", ha ironitzat alhora que ha aprofitat per elogiarlo-:" Godín és un gran amic, un exemple per a mi i tenim una relació familiar perquè és el padrí de la meva filla", ha sentenciat el francès que també ha parlat d'aquests temes.

Diego Godín en la seva etapa a l'Atlètic de Madrid - Miguel Ruiz FCB

L'Inter de Milà

"Antonio Conte és un gran entrenador, que treballa molt els seus equips i aconsegueix bons resultats. Serà difícil i haurem de fer el millor partit possible per aconseguir els tres punts ".

Tant de bo pugui tornar tot l'afecte que m'estan donant l'afició

Griezmann

Adaptació a l'equip

"Em sento còmode, però és normal que encara hagi de millorar. He arribat en una altra filosofia, una altra posició al camp i he d'aprendre coses noves i canviar moviments. Però estic en el bon camí per ser el millor Griezmann possible. Sé que m'esperen els meus companys, i també l'afició".

Afecte de l'afició

"M'ha sorprès que la gent coregi el meu nom tantes vegades tan ràpidament. Tant de bo els pugui tornar tot l'afecte que m'estan donant".

FC Barcelona - Betis

Dembélé

"Ell entrena bé, arriba abans als entrenaments per reforçar les cames i el cos. Però quan entres en una dinàmica de lesions és difícil de sortir. Té el meu suport, també el de l'entrenador, els companys i estem aquí per ajudar-lo. I quan estigui recuperat, tornarà bé i ens ajudarà".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut