Granada - FC Barcelona: Derrota inesperada (2-0)

Els blaugranes cauen a Los Nuevos Cármenes en un partit en què l'equip no s'ha trobat mai còmode

Derrota inesperada a Granada. El FC Barcelona ha sortit de Los Nuevos Cármenes sense cap punt sota el braç, en un partit en què mai s'ha trobat còmode. I és que des del primer minut els blaugranes han anat per sota en el marcador quan Azeez ha avançat el conjunt andalús després d'aprofitar una centrada d'Antonio Puertas.

L'inici no ha estat el guió esperat per als culers, que han anat a remolc durant tot el partit. No trobaven el seu joc habitual els blaugranes i els costava generar ocasions de gol davant un Granada molt ben posicionat al darrere, amb una pressió molt alta de jugadors com Montoro i Herrera, i també de Puertas, Azeez i Machis.

Amb el pas dels minuts el Barça no aconseguia arribar a l'àrea de Rui Silva. I això que ho ha intentat De Jong en un parell d'arribades des de la segona línia i en les quals ha provat de generar joc. També ho ha provat Suárez, però no era el dia.

Messi entra en escena

En el segon temps, Valverde ha fet entrar Messi i Ansu Fati per Junior i Carles Pérez. Ha millorat el Barça amb el crac argentí sobre la gespa. Ho ha intentat de totes les maneres el 10, que ha debutat a la Lliga aquesta temporada després de la seva lesió. Ansu Fati, per la banda esquerra, ha intentat aportar desequilibri, però el conjunt de Diego Martínez, ben posicionat i molt contundent, no ha donat cap opció a un Barça que no trobava la manera de marcar.

I si el partit ja estava complicat per als culers, encara ho ha estat més quan l'àrbitre, amb l'ajuda del VAR, ha assenyalat penal per mans d'Arturo Vidal. Vadillo l'ha transformat i ha situat un 2-0 a l'electrònic impossible ja de remuntar per al Barça. Els blaugranes tornen de Granada amb una derrota en un inici de campionat en què els blaugranes no han pogut aconseguir la victòria a domicili. El vigent campió no està tenint l'inici desitjat, però encara és aviat i queda molta Lliga.