La convocatòria per visitar Granada

La convocatòria per visitar Granada

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats, per afrontar la cinquena jornada de Lliga al Nuevo Los Cármenes (21 hores)

Setmana de tres partits, i després de la victòria contra el València i l’empat al camp del Borussia Dortmund en l’estrena de la Lliga de Campions, l’equip d’Ernesto Valverde vol tancar amb bona nota aquesta sèrie de tres partits. El Barça visita Granada en la cinquena jornada de Lliga. Per a aquest partit, que es disputarà a les 21 hores, Valverde ha facilitat aquest divendres la llista de 18 convocats. 

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els  futbolistes següents: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Junior, C. Pérez i Ansu Fati. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica M. Wague i Aleñá i per lesió O. Dembélé, Jordi Alba i Umtiti.

Darrera sessió a Barcelona

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Granada CF. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova i on també s'han entrenat C. Pérez del Barça B, i Tenas i Ansu Fati, del Juvenil A.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut