Suárez i Junior, les novetats per rebre el València

Suárez i Junior, les novetats per rebre el València

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 20 jugadors citats per afrontar la tornada de la Lliga al Camp Nou (21 hores)

Segon partit oficial de la temporada a casa i segon partit de Lliga al Camp Nou. Els socis i aficionats blaugrana podran tornar a veure el seu equip aquest dissabte abans de l’arribada de la Lliga de Campions a Dortmund. El Barça rep el València CF en la quarta jornada de Lliga de la temporada 2019/20. Per aquest partit, que es disputarà a les 21 hores, Valverde ha facilitat aquest divendres la llista de 20 convocats. 

Així, per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Arthur, Suárez, Lenglet, M. Wague, Griezmann, Jordi Alba, Aleñá, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Junior, Iñaki Peña, C. Pérez i Ansu Fati. Queden fora de la convocatòria per lesió Messi, O. Dembélé, Neto i Umtiti. 

Umtiti, entre 5 i 6 setmanes de baixa

En el seguiment del procés de recuperació del peu dret del jugador francès, i mitjançant noves proves, s'ha detectat una fissura del segon metatarsià. El temps aproximat de baixa serà d'unes 5-6 setmanes.

Darrera sessió d'entrenament amb novetats

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el València. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova i on també s’ha pogut veure al brasiler Neto entrenar amb el grup, encara sense l’alta mèdica. Qui també ha entrenat han estat Iñaki Peña i Carles Pérez, del Barça B, i Ansu Fati, del Juvenil A. En acabar la sessió d’entrenament, Luis Suárez i Junior Firpo han rebut l’alta mèdica i han entrat a la llista de convocats per al duel d’aquest dissabte al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut